בראיון ליומן הצהרים של ערוץ 7 אומר חבר הכנסת איוב קרא כי הוא נכון לקבל הצעת איחוד פנימית בליכוד אם ברור הוא שלא מדובר בעדר שבחוות השקמים. הבהרה שכזו תוכל להתבצע, לדבריו, אם יתקיים פריימריז מהירים בתנועה ואחריו תאוחד התנועה.

לדברי חבר הכנסת קרא מול הליכוד מתייצב מנוע של מכונית סובארו המנסה להנהיג סמיטריילר בדמותה של מדינת ישראל, היינו – המדינה גדולה על חבר הכנסת פרץ.

קרא אומר כי בהחלט ייתכן שמועמדותו של ח"כ לנדאו תהיה עדיפה כיום על מנת להציג מועמד שלא ניתן יהיה לתקוף את הגינותו האישית. להערכתו נושא השחיתות עשוי להיות גורם מכריע בבחירות הקודמות.

בשאלה זו של הגינות אישית אומר קרא כי מועמדותו של נתניהו אינה בעייתית למעט העובדה שגם הוא המשיך את מתווה אוסלו האסוני, כהגדרתו.

באשר לדברי השבח שהרעיף יו"ר העבודה, ח"כ פרץ, על תהליך אוסלו אומר קרא כי בכוונתו לדרשו וועדת חקירה על תהליך אוסלו. קרא קיבל אישור להעלות את ההצעה והיא תועלה בקרוב. לטעמו בדחיית תהליך אוסלו יוכל הליכוד להציג סדר יום פוליטי חדש ונקי שסביבו תוכלנה מפלגות הימין להתאחד.

נושא נוסף שהועלה בראיון עם ח"כ קרא ביומן הצהרים של ערוץ 7 הוא זיכויו של סרן ר' בפרשת וידוא ההריגה במוצב גירית. לדבריו כשעמד לצידו של סרן ר' זכה למתקפה חסרת תקדים שתלתה בו כינויים גסים ביותר.

קרא תוקף את מערכת התקשורת בישראל, ומזכיר את טיפולה של העיתונאית אילנה דיין בתכניתה בערוץ השני בפרשה. לדבריו על התקשורת להגיע למסקנות ברורות בעקבות הפרשה בה ניסתה התקשורת להפוך קצין שהיה אמור להיות גיבור לכזה שראוי להשליכו מהצבא. קרא דורש את התנצלותה של התקשורת בפני הקצין.


סוגיה נוספת שעליה נדרש להתייחס ח"כ קרא ע"י המראיין אמציה האיתן, היא היעלמותו של החייל מג'די חלבי שמזה למעלה ממאה ושבעים יום אין לגביו מידע. קרא סיפר כי בימים האחרונים ביקר הרמטכ"ל את בני המשפחה וסיפר להם על התקדמות החקירה. לדבריו, הכרמל כולו נסרק בחיפושים אחרי החייל שעד כה אין לא נראית כל סיבה להיעלמותו. קרא מקווה שהוא לא נחטף ורמז כי החקירה נמשכת בין השאר גם במישור החשאי.