בשעה זו נדונה בבית הדין של הליכוד עתירה נגד כינוסו של מרכז הליכוד מחר (ד). בעתירה טוען העותר יו"ר מטה א"י אביעד ויסולי כי מדובר בכינוס לא חוקי ודינו להתבטל.
לטענתו זימון חברי המרכז לכינוס בהתראה של יומיים בלבד מנוגד לחוקת הליכוד, הקובעת כי דרושה התראה של 14 לפני כינוס מרכז.
ויסולי טוען כי מדובר בפרק זמן חיוני לצורך שיקול דעת, היערכות, עשיית נפשות, היוועצות משפטית ועוד. הוא מבקש מבית הדין "לדחות את ישיבת המרכז לדיון בהצעות לשינוי החוקה מוצעות ע"י יו"ר התנועה ולהורות למנהלת התנועה ליו"ר לקיים את כל הנדרש בחוקה. לחילופין ביה"ד מתבקש להבהיר כי כל החלטה שתתקבל בכינוס המרכז ביום 1 במרץ 06 תהיה בעלת אופי דקלרטיבי בלבד ולא תהווה תיקון חוקי של חוקת הליכוד".
ויסולי אומר לכתבתנו רותי אברהם כי מרכז הליכוד המונה כ 3000 חברים מהווה תופעה ייחודית בפוליטיקה הישראלית המאפשרת לחברי המפלגה לפקח על נציגיהם. לטענתו יו"ר התנועה בנימין נתניהו מבקש במהלך זה לעקר את 'ליבו' של הליכוד ובעצם להביא לכך שחברי הכנסת מטעם הליכוד יחדלו לתת דין וחשבון על מעשיהם.
לדברי ויסולי, כל תופעת המורדים, נאמני ארץ ישראל,שואבת את כוחה ממרכז הליכוד ומיכולתם של חברי המרכז לאיים על חברי הכנסת כי אם יפעלו בניגוד למדיניות התנועה, הם לא יבחרו לרשימה לכנסת.