חתך המצטרפים לחבילות המונדיאל מייצג ברובו את כלל קהל אוהדי הכדורגל. נתונים מעניינים שעלו מניתוח המצטרפים הם כי כלמעלה מ-25% מהמתחברים לחבילות הן נשים, כאשר חלקן רוכשות את החבילה כהפתעה לבעל וכן ייצוג של 20 אחוז לעולים ממדינות חבר העמים, במיוחד אוקראינה, אשר משתתפת השנה במשחקי המונדיאל.

צביקה שיינפלד, סמנכ"ל שיווק, smile אינטרנט זהב, אומר כי "שידורי המונדיאל מוכיחים שוב שהכדורגל מאחד את כל שכבות האוכלוסייה. בניתוח הנתונים גילינו גם כי למעלה מ-25 אחוז מהמצטרפים לחבילות הן נשים בנוסף כ – 40% מהמצטרפים לחבילת המונדיאל בחברת smile אינטרנט זהב מתגוררים באזור תל אביב והמרכז ופחות מ 10% באזור ירושלים

מוקדי שירות הלקוחות ומוקדי המכירות של smile אינטרנט זהב תוגברו עם עלייתו של קמפיין הפרסום של המבצע בטלוויזיה ובערוצי המדיה השונים בצורה משמעותית. המוקדנים תודרכו לטפל בפניות הרבות וטיפלו בעשרות אלפי שיחות של לקוחות קיימים ולקוחות חדשים שבחרו ליהנות מחבילת המונדיאל חינם. גם המוקד בשפה הרוסית הורחב.

בתוך כך נמסר מהמעוצה אזורית אשכול כי 11,500 התושבים ב-29 הישובים של המועצה האזורית אשכול בנגב המערבי יוכלו לראות את שידורי המונדיאל בחינם, בכך הצטרפו ישובי אשכול לתושבי שדרות, אופקים, נתיבות וישובים נוספים ב"סובב עזה".

במועצה אומרים כי הסיכום על הכללת ישובי אשכול במבצע הושג בעקבות פעילות נמרצת של המועצה האזורית אשכול וח"כ אורית נוקד, נציגת מחוז הקיבוצים במפלגת העבודה, שטיפלה בנושא באופן אישי. ח"כ נוקד שוחחה עם ראשי הוט ובנק לאומי וטענה שלא יתכן שישובי אשכול הגובלים ברצועת עזה יקופחו לעומת הישובים האחרים.

ראש המועצה האזורית אשכול, אורי נעמתי, אמר שתושבי המועצה מודים למארגני המבצע על מתן הסכמתם. אנו רואים בכך ביטוי לסולידריות של גופים חשובים במשק עם תושבי סובב עזה.