ישי שליסל, חרדי בן 30 ממודיעין עלית, שבר השבוע שתי טלוויזיות של חבריו בכלא איילון. בכך ביקש לטענתו למחות על הסרטים והתוכניות שמשודרים ללא הרף ופוגעים לטענתו במסורת היהודית.  אסירים סיפרו כי שליסל מקפיד על 'שמירת העיניים' ולכן החליט למחות ולפעול נגדם. הם טענו כי בעקבות התקרית נלקח שליסל לבידוד בתא אחר.



שליסל ביקש מח"כים חרדיים שיסייעו לו לעבור לאגף התורני בכלא, אולם פנייתו לא נענתה.



דוברת השב"ס מסרה לערוץ 7 בתגובה כי "האסיר שבר שתי טלוויזיות של אסירים אחרים, נלקח לבדיקה פסיכיאטרית ועל מנת להגן עליו הושם בהפרדה כדי שלא יתנכלו לו".



על בקשתו של שליסל לעבור לאגף התורני, נמסר כי מאה אסירים שומרי מצוות ממתינים לעבור לאגף התורני ועליו להמתין לתורו עפ"י הרשימה, כמו כולם. "בדרך כלל התור ארוך, צריכים לעבור משוכה של קיטריונים ולחכות ברשימה. בסך הכל יש 210 מקומות בשלושה אגפים תורניים בארץ ורשימות של מאה ממתינים".