שלמה גולדווסר, אביו של אהוד, החייל החטוף, שוחח עם כתב ערוץ 7 עוזי ברוך מביקורו בלונדון על מנת לקדם מהלכים לשחרור בנו. זאת תוך מיקוד הפעילות בהגעה למדיה התקשורתית "כדי להגיע לכול חור בעולם בתקווה שנגיע עד לחור של החיזבאללה. שישמעו אותנו שם".



לדבריו הוא חש גם בלונדון וגם בביקור הקודם בפריז, שם נפגשו עם אנשי ממשל, ראשי הקהילה היהודית וארגונים מטעם הארגונים ההומאניטאריים, הרבה רצון לעזור אך לדבריו "הבעיה היא שאין קשר עם החוטפים".



על מעורבות הצב האדום אומר גולדווסר שהמשפחות הפעילו את אנשי הארגון ואכן "שום דבר לא יצא מזה".



אתמול נועדו בני המשפחה עם ראש הממשלה אהוד אולמרט, אך גם מפגישה זו לא התקבל מידע חדש. "לא היה לו שום מסר חדש בשבילנו", אומר גולדווסר.



על המהלכים הבאים הוא מספר שהם צפויים לצאת לאיטליה וגרמניה, אם כי הם נושאים תקווה להסתייע דווקא בממשלת צרפת שלה אינטרסים ברורים בסוריה ולבנון, כדבריו. לפעילות מסייע למשפחות נחמן שי ע"י המגבית היהודית ואגודת ידידי הטכניון.



רויטל אזולאי, היועצת הפוליטית של ה-CFI, השדולה היהודית בלונדון, מדווחת על דבריה של קרנית, אשתו של אהוד גולדווסר שהעבירה מסר ברור בשאיפה להגיע להצלתו ושחרורו של בעלה.

להאזנה לראיון