קצין בכיר אמר הבוקר לערוץ 7 כי ההתעסקות בפרשת המניות מיותרת ,"אין זה עיסקו של הציבור כן מכר את תיק ההשקעות שלו ומתי, לא מדובר כאן באישיות כלכלית בכירה, יש לו חיים פרטיים וזו זכותו שלו או של משפחותו לנהל את כספם בכל זמן, כעת צריכה לקום ועדת חקירה שתחקור את המחדל שהוביל למלחמה הזו ואי מוכנותו של צה"ל למלחמה", אמר הקצין והוסיף "שמענו תלונות רבות על חוסר מזון וציוד מתאים לחיילים בשטח, הרבה החלטות שגויות שאולי גרמו לאובדן חיי אדם, היה ציוד לחימה שלא תפקד כראוי, מישהו כאן נרדם בשמירה ונכנס לתקופת שלום הזויה", אמר הקצין.

במטה הכללי חלוקות הדעות סביב פרשת מכירת המניות של ראש המטה הכללי ערב המלחמה. קצינים בכירים במטכ"ל סבורים כי הרמטכ"ל אינו צריך להתפטר על אף "שיש טעם רע במעשה", כלשונם. הם סבורים כי חלוץ הוא אדם פרטי עם עניינים פיננסים פרטיים ואין פה עבירות לכאורה או חשד לעבירות פליליות.

ראש אכ"א האלוף אלעזר שטרן התראיין בשמו, חיזק את ידי הרמטכ"ל ואמר שכל ההתעסקות בפרשה אינה במקומה.

הרמטכ"ל חלוץ אמר אתמול כי הפרסומים שמכר את תיק המניות שלו ביום שבו נפתחה המלחמה מרושעים ומגמתיים. העובדות נכונות אמר חלוץ אך המוסיקה שקרית, כלשונו.