ציון דרך בהיסטוריה של עולם הקוסמטיקה העולמי: תוצאות מרחיקות לכת לתיקון עור הפנים והצוואר.



× פיתוח ראשוני וחדשני בעקבות תגלית מדעית שהתגלתה לאחרונה: רשת בין תאית (Skin's extra cellular matrix) המקשרת בין כל שכבות עור הפנים.

× 7 שנות מחקר - Pro-Xylane™ – מולקולת אנטי-אייג'ינג ייחודית ופורצת דרך הפועלת בכל שכבות העור ובונה מחדש את הרשת הבין תאית.

× רשת החיזוק הביולוגית מורכבת מחומרים פעילים טבעיים: בטטה בר, סויה, אצת ים חומה, ומועשרת במרכיב חדש נוסף – שעורה, השומרת על עמידות סיבי הקולגן בעור.

× אבסולו פרימיום βX - הסדרה כוללת קרם יום עם SPF15, תחליב עם SPF15, קרם לילה וקרם עיניים.





במחקר מקיף בתחום מגמות חברתיות ותרבותיות בגילאי 50+, שנערך על ידי לוריאל בחמש מדינות גדולות באירופה, אותרו תפיסות ואמונות של אוכלוסיה זו:

נשים בגילאי 50+ רוצות לבלות זמן עם משפחתן ולהקדיש את עצמן לפעילויות שונות בשעות הפנאי. הן קשובות לרצונותיהן, מה שגורם להן לטפח את עצמן יותר ויותר. נשים אלו תופסות את עצמן צעירות ב- 10 שנים ממה שהן באמת והן חולקות עם הדור הצעיר את אותו רצון למשוך ולשדר דינאמיות. הן מרגישות טוב יותר עם עצמן, יש להן יותר ביטחון עצמי, הן רוצות להזדקן בשלווה תוך שהן מסתגלות בצורה הטובה ביותר לסממני הגיל. הן מומחיות של ממש למוצרי יופי, בעלות דרישות גבוהות, וחותרות לתוצאות נראות לעין.



גילוי ביולוגי שהסעיר את עולם הביוכימיה מעיד על קיומה של רשת בין תאית, החוצה את שלוש שכבות העור: האפידרמיס, הצומת הדרמו-אפידרמי והדרמיס. על קיומה של רשת זו בדרמיס יודעים זה מכבר, אולם צוותים מדעיים זיהו זה עתה את נוכחותה של הרשת הזו בכל שכבות העור והיא מהווה המשכיות ביולוגית אמיתית בין השכבות השונות של העור. תגלית חדשה זו, ה- EXTRA CELLULAR MATRIX (אקסטרה סלולר מטריקס), יוצרת שינוי קיצוני והזדמנות למענה אמיתי בתחום האנטי-אייג'ינג הודות לפעולה בו זמנית על כל שכבות העור, על מנת להציע לנשים תשובה קוסמטית כוללת, המשיבה לעורן מיצוק והזנה ומראה צעיר יותר.



הרשת הבין תאית היא לא רק מבנה בסיסי של העור, היא גם מסוגלת להעביר תשדורת בין שכבה לשכבה.

· שומרת על שלמות העור, מצויה בין התאים והשכבות של העור, ומבטיחה את הלכידות ביניהם.

· מהווה גורם מרכזי המסוגל להעביר מרכיבים ביולוגיים בין התאים, על כן היא ממלאה תפקיד חיוני של תמיכה וחיוניות, למיצוק ולדחיסות העור.



בסביבות גיל ה- 50 מתקיימים שינויים ברשת הבין-תאית:

בגיל זה, הכמות והאיכות של כל מרכיבי הרשת הבין תאית – פרוטיאוגליקנים, גליקו-אמינו-גליקנים, סיבי קולגן ואלסטין משתנים משמעותית. לשינויים אלה השלכות נראות לעין בכל שכבה בעור. הרשת הבין-תאית ניזוקה, היא פחות פעילה, ואינה ממלאת היטב את תפקידה כפי שמולאה בעבר. העור נעשה יבש יותר, מאבד מגמישותו ומצפיפותו.



בתום 7 שנות מחקר, ה- Pro-Xylane™הוא ללא ספק החידוש הגדול ביותר בתחום "מולקולות אנטי-אייג'ינג", מאז גילוי הרטינול. המולקולה המהפכנית פותחה על ידי מעבדות לוריאל וחודרת לראשונה לעולם הקוסמטיקה במוצר המהפכני אבסולו פרימיום βX של לנקום. לראשונה, לנקום מציעה פתרון גלובאלי לנשים בגילאי 50+ - שיקום ובניה מחדש של הרשת הבין תאית (EXTRA CELLULAR MATRIX).



ה- Pro-Xylane™מורכב מסוכר טבעי, הקסילוס, ממקור טבעי ששונה באמצעות תהליך עדין וידידותי לסביבה על מנת לאפשר לו זמינות ביולוגית. מקורו הטבעי, מבנהו הביולוגי וגודלו הקטן מאפשרים לו להשתלב בקלות ברשת הבין תאית, בכל שכבות העור ולפעול בהן לשחזור הנפח, הצפיפות והמוצקות של העור. 



מחירים:

קרם יום – 50 מ"ל, 765 ₪

תחליב – 75 מ"ל, 765 ₪

קרם לילה – 75 מ"ל, 950 ₪

קרם עיניים – 15 מ"ל, 490 ₪