המשטרה תגיש היום (א) את חומר החקירה שנאסף בעניינו של נשיא המדינה, משה קצב. בחומר שיוגש ישנן ראיות בעבירות הטרדה אך בעניין האזנות הסתר והחנינות הראיות אינן ברורות ומוחלטות. גורמים במשרד המשפטים העריכו כי הנשיא קצב לא יוכל להמשיך בתפקידו נוכח הראיות שנאספו.

מקורביו של הנשיא אמרו בשבוע שעבר כי אם יוגש נגדו כתב אישום, יפרוש קצב מתפקידו כנשיא המדינה. בינתיים ממשיך קצב בתפקידיו המסורתיים, והוא אף צפוי להגיע לטקס פתיחת מושב החורף של הכנסת בשבוע הבא. עם זאת, נכון לעכשיו נראה כי הנשיא יוותר על זכותו לנאום בפני חברי הכנסת.

עורך דינו של נשיא המדינה משה קצב, ציון אמיר, אמר כי הנשיא עומד מזה שלושה חודשים בהתקפות עליו מכיוונים שונים: "הוא עומד מול ציידי ראשים וגולגלות, לא ייתכן שמשפדים את נשיא המדינה ולא נמצא צדיק אחד בסדום שידבר בזכותו".