סמל ראשון יוסי סיטון קיבל הערב במסגרת שידורי השירותרום מלגת לימודים לבית ספר 'סאונד'. סמ"ר סיטון היה בין החיילים שמנעו מהמחבלת המתאבדת בג'בליה מעבר לישראל. סיטון שנפצע במהלך האירוע באורח בינוני, חלם כל ילדותו על לימודי סאונד.



המחבלת המתאבדת פאטמה א-נג'אר (57), אמא לתשעה ילדים ולכ-40 נכדים, החליטה לקחת חלק בפיגוע התאבדות לפני כחודש ימים בסמוך לכוח צה"ל במחנה הפליטים ג'בליה.



א-נג'אר הגיעה למבנה שבו שהו מספר חיילי צה"ל, החיילים זיהו אותה בעקבות מידע מודיעיני והשליכו לעברה רימון. בעקבות זריקת הרימון התפוצץ המטען אותו נשאה א-נג'אר. היא נהרגה ו-3 חיילי גבעתי שעמדו בסמיכות נפצעו מרסיסי המטען.



אנשי גלי צה"ל ששמעו על שאיפתו של החייל ללמוד סאונד פנו לבית הספר 'סאונד' לעיצוב והנדסת קול ויואב גרא הבעלים והמנהל של בית הספר נעתר בשמחה לפנייתם. את המלגה קיבל סמ"ר יוסי סיטון ממנהל השיווק והפרסום של בית הספר אלעד קופרמן.