בישיבת סיעת 'ישראל ביתנו' התייחס השר אביגדור ליברמן למינויו הצפוי של חבר הכנסת מג'אדלה לשר התרבות והספורט וקבע כי אין לו כל בעיה עם מינוי של אדם בשל דתו, אם הוא דרוזי, נוצרי או מוסלמי. ליברמן קובע כי הבעיה המהותית למדינת ישראל היא היותו של עמיר פרץ שר הביטחון. לדברי ליברמן פרץ מסוכן בתיפקודו כשר ביטחון לבטחון המדינה, "כל יום שפרץ נמצא בתפקיד הביטחון הוא פגיעה בביטחון מדינת ישראל", דברי ליברמן.



עוד אמר ליברמן כי "מינוי ראלב הוא שימוש ציני בחבר כנסת, שנעשה תוך כדי פריימריז ולא יומיים לאחר התפטרות השר פינס".



ליברמן התייחס בדבריו לאירוע בדרום בו הרג חוואי פורץ בערב שבת, ואמר כי יש לעמוד לצידו וכי בכוונתו להגיש הצעת חוק ממשלתית בעניין, "מה מצפים מהחוואי כשפורץ לו מישהו לחווה, לעמוד דום ולשיר התקווה או שהוא צריך להתקשר קודם לעורך דין, אנחנו נבקש מחברי הקואליציה להתייצב לצידו". ליברמן סבור שעל הממשלה לחברו יחדיו כדי לגבות את החוואי שעמד בפני איום ונאלץ לירות בתוקפיו.

בישיבה מקבילה לישיבת סיעת ישראל ביתנו הגיב שר הביטחון עמיר פרץ ואמר כי "אני מבין שההחלטה על מינוי של מג'אדלה גורמת לתגובות חסרות פרופורציה שחורגות מכל הכללים".



"אם יש סכנה למדינת ישראל זה מפלגה גזענית כישראל ביתנו... תרומתו במהלכים אחרים ידועה יותר", הוא ציין כי כל מפלגת העבודה צריכה להתאחד סביב ההחלטה למנות את ראלב לשר המדע.



פרץ סקר את ביקורו של סגן השר סנה היום בחברון ואמר כי "מה שמתרחש שם הוא בזיון למדינת ישראל, וכי צריך לבחון מחדש את כל ההסדרים במקום".