לשכת מפלגת העבודה דורשת מראש הממשלה למנות את חבר הכנסת ראלב מג'אדלה לשר בלי תיק כבר ביום ראשון. ע"פ מקורות בלשכת אולמרט המינוי צפוי להיות מאושר ביום ראשון הקרוב.
חבר הכנסת ראלב מאג'דלה, אמר לפני מספר ימים כי אם לא יאושר מינויו בתוך שבוע, "על מפלגת העבודה להתאחד מנגד".
בראיון לגלי צה"ל אמר מג'אדלה כי ההסברים לפיהם ראש הממשלה, אהוד אולמרט, עסוק בבחירת רמטכ"ל, אינם מספקים: "רה"מ הרי לא עוסק בנושא הרמטכ"ל 24 שעות, וטוב יעשה אם יפריד בין סבב המינויים ובין לכבד את ההכרעה ההסטורית שעשתה מפלגת העבודה. אני מעריך את המינוי רמטכ"ל לכל חברה ישראלית, אבל נדמה לי שרה"מ יידע לכבד את העבודה והציבור הערבי, ויכריע בעניין הזה כדי שלכולנו יהיה טוב יותר".
יו"ר העבודה אמר בכינוס של מפלגת העבודה בשבוע שעבר כי בחירתו של שר ערבי תהווה "מסר של שוויון ותשובה מוחצת לדברי הגזענות של ליברמן".