נשיא המדינה, משה קצב, מאיים הבוקר להגיש תביעות אישיות נגד חוקריו, בטענה שהם מדליפים לתקשורת פרטים מחומר החקירה בעניינו, כך דווח בגלי צה"ל.
"אם ההדלפות השקריות לא ייפסקו", אומרים בבית-הנשיא, "נלך עם החוקרים לבית-המשפט". במכתב שישלח הבוקר למפכ"ל המשטרה, כותב פרקליטו של קצב, עורך הדין ציון אמיר, כי במידה שלא ייפסקו ההדלפות השקריות, לטענתו, תישקל בחיוב הגשת תביעה נגד "הגורמים המשטרתיים המחזיקים בחומר החקירה".
לדברי אמיר, "גל ההדלפות נועד להטות את דעת הקהל ולנסות להשפיע, באמצעים בלתי-חוקיים, על היועץ המשפטי לממשלה, לקראת השימוע שייערך לקצב". במשטרת ישראל נמנעים, לפי שעה, מלהגיב לכוונתו של קצב.
יועץ התקשורת של הנשיא, רונן צור, אמר הבוקר כי "הנשיא קם כל בוקר עם כותרות ענק של סיפורים שלא היו מעולם ולא נבראו. לא היתה לו ברירה".