סיורים ואוכל מעתה, כל יום , בימות החול בין 9.00 ל15.00
בלב עמק יזרעאל, הפורח, בתוך רפת ישנה שהוסבה למסעדה פתחו שוש ואודי יונאי מסעדה לחובבי ארץ ישראל. כל מאכל הוא סיפור ואחרי האוכל יוצאים לסיור( למי שמעוניין) בגבעות שיח אבריק, לפסל אלכסנדר זייד ולסביבה. עד כה היתה המסעדה פתוחה בימי שישי בלבד. מעתה פותחים אותה בכל ימות החול.
"לפתוח יום יום זו אינה החלטה פשוטה עבור מורה לחינוך מיוחד ועיתונאי-סופר-חקלאי שלא בדיוק מגדירים את עצמם כבעלי מסעדה"אומרת שוש יונאי. ימי שישי לרוב מלאים במבקרים הנהנים מהאווירה הכפרית המיוחדת, מההתחברות לכל מיני היסטוריות ומעגלי חיים, ובעיקר מהטעמים! המבקרים הם שהניעו אותנו לפתוח את המסעדה כל יום.
למסעדה הוסף ,שף חדש, יורם רואימי, שעל ניסיונו כאיש מחשבים וביטוחים הוסיף את אהבת חייו – בישולים – וחותמו כבר ניכר בתפריט המשודרג, המתוגבר והמורחב.
הוספו , עוגות ומיני מאפה ביתיים, קלזון מעשבי הגינה וגבינות צאן, ברנץ' בריאות למי שגבינות הצאן "כבדות" עבורו, מרקחות בית רעננות, לבנה בנענע כל כך פשוטה אבל טעימה שבא לבכות, וכמובן החצילים הנימוחים שאין תפריט שלא כולל אותם כמעט.
ועכשיו, חדש חדש על המדף – יינות קינוח ופורט מרימונים! כן, רימונים! והנה סיפור קטן: כיוון שבמשק ,התגלה זן ייחודי של רימון, שהוכרז על ידי משרד החקלאות כרימון שני-יונאי, (ואדי יונאי כבר יש על שמנו...) החליטו להוסיף יינות למסעדה ולחנות.
במהלך ביקורי בתערוכת כלים נאים שהתקיימה לפני חודש בגני התערוכה, ליקטו בעלי המקום, כלים נאים שאף הם מתאימים למשק, לשמן הזית ולכפר. מי שחושב לשלב מתנה מקורית לליל הסדר, בשילוב עגבניות מיובשות שמן זית זיתים ובכלל, כדאי שיבקר שם.
טלפון: 0525671293-4
בלב עמק יזרעאל, הפורח, בתוך רפת ישנה שהוסבה למסעדה פתחו שוש ואודי יונאי מסעדה לחובבי ארץ ישראל. כל מאכל הוא סיפור ואחרי האוכל יוצאים לסיור( למי שמעוניין) בגבעות שיח אבריק, לפסל אלכסנדר זייד ולסביבה. עד כה היתה המסעדה פתוחה בימי שישי בלבד. מעתה פותחים אותה בכל ימות החול.
"לפתוח יום יום זו אינה החלטה פשוטה עבור מורה לחינוך מיוחד ועיתונאי-סופר-חקלאי שלא בדיוק מגדירים את עצמם כבעלי מסעדה"אומרת שוש יונאי. ימי שישי לרוב מלאים במבקרים הנהנים מהאווירה הכפרית המיוחדת, מההתחברות לכל מיני היסטוריות ומעגלי חיים, ובעיקר מהטעמים! המבקרים הם שהניעו אותנו לפתוח את המסעדה כל יום.
למסעדה הוסף ,שף חדש, יורם רואימי, שעל ניסיונו כאיש מחשבים וביטוחים הוסיף את אהבת חייו – בישולים – וחותמו כבר ניכר בתפריט המשודרג, המתוגבר והמורחב.
הוספו , עוגות ומיני מאפה ביתיים, קלזון מעשבי הגינה וגבינות צאן, ברנץ' בריאות למי שגבינות הצאן "כבדות" עבורו, מרקחות בית רעננות, לבנה בנענע כל כך פשוטה אבל טעימה שבא לבכות, וכמובן החצילים הנימוחים שאין תפריט שלא כולל אותם כמעט.
ועכשיו, חדש חדש על המדף – יינות קינוח ופורט מרימונים! כן, רימונים! והנה סיפור קטן: כיוון שבמשק ,התגלה זן ייחודי של רימון, שהוכרז על ידי משרד החקלאות כרימון שני-יונאי, (ואדי יונאי כבר יש על שמנו...) החליטו להוסיף יינות למסעדה ולחנות.
במהלך ביקורי בתערוכת כלים נאים שהתקיימה לפני חודש בגני התערוכה, ליקטו בעלי המקום, כלים נאים שאף הם מתאימים למשק, לשמן הזית ולכפר. מי שחושב לשלב מתנה מקורית לליל הסדר, בשילוב עגבניות מיובשות שמן זית זיתים ובכלל, כדאי שיבקר שם.
טלפון: 0525671293-4