היום פורסמה בכנסת רשימת הוצאות ח"כים לקשר עם הציבור לשנת 2006,  כידוע על פי החוק יכולים חברי הכנסת להוציא מקופת המדינה כסף לשם שמירת הקשר עם הציבור, אך לא תמיד מנצלים הח"כים סעיף זה לשם שמירת קשר עם הציבור.



ליקטנו עבור קוראנו מספר פרטים שבהם השתמשו הח"כים, ח"כ רונית תירוש לקחה קורס לימודי שפה בשווי 574 ₪, ח"כ עתניאל שנלר רכש מיחם חשמלי לשם הקשר עם הבוחר בעלות של 259 ₪, שנלר גם פינק את עצמו במחשב כף יד בשווי של 5,700 ₪ ובמיני בר בשווי 1090 ₪.



ח"כ ליה שמטוב (ישראל ביתנו) רכשה מגרסה אישית בשווי של 169 ₪, ח"כ איוב קרא הוציא 20,571 ₪ על כיבוד קל למפגש הסברה, ח"כ איברהים צרצור הצליח לרכוש מקרר טלויזיה פקס וקומקום חשמלי ב1,500 ₪ וח"כ מאיר פורש הוציא כ-700 ₪ על לימודי שפה, ו-385 ₪ על צורב.



ח"כ גדעון סער הוציא לא פחות מ-22,000 ₪ על סקרים, גם חנא סויד רכש מיני בר וטלויזיה בשווי 2,240 ₪, מזגן בשווי 3,900 ₪ השר משלום נהרי הוציא 6,874 ₪ על מכונת צילום, ח"כ יורם מרציאנו הוציא 574 ₪ על הוצאות לימוד שפה.



ח"כ אברהם מיכאלי רכש פקס מיני בר ביפר וקומקום חשמלי בשווי 4,312 ₪, עסאל מחול מסיעות הערבים הוציא 486 ₪ על הובלות, ח"כ מיכאל מליכאור הוציא 887 שח על מדפסת משולבת, גם ח"כ יצחק לוי רכש מדפסת משולבת בסך 2,787 ₪, וח"כ סופה לנדבר רכשה פקס טלוויזיה ורדיו בשווי 3,699 ₪.



גם השר אביגדור ליברמן לא נשאר מאחור ורכש טלוויזיה ומקרר בסך 2244 ₪, ח"כ יעקב כהן רכש גם הוא מקרר ומיחם ב1345 ₪. ח"כ אחמד טיבי שילם 291 ש"ח עבור הקלטת נאומו במליאה, וח"כ אסתרינה טרטמן הוציאה 8,574 ש"ח על לימוד שפה נוספת.



ככל הנראה שר האוצר מתכתב רבות עם בוחריו, השר הירשזון הוציא לא פחות מ-1185 עבור הודעות SMS, ח"כ יוסי ביילין עתר לבג"ץ כחלק מהקשר עם בוחריו מה שעלה לציבור 2,010 ₪, וח"כ מתן וילנאי הוציא 7000 ₪ על כתיבת נאומים.



ומילה טובה לח"כים שלא הוציאו ולו שקל אחד מקופת המדינה לטובת הקשר עם הבוחר: הח"כים ישראל אייכלר, גילה גמליאל, סאלח טריף, אברהם יחזקאל,גדעון עזרא, רונן צור ואריאל שרון.