עמק המעיינות בבקעת בית שאן מזמין לחגוג את יום העצמאות
גני חוגה פארק בילוי לכל המשפחה בנוף בראשית עוצר נשימה.גני חוגה מציע מעיינות זורמים בין שלוש בריכות רחצה טבעיות השונות בעומקן.מעין חוגה המזין את הבריכות פורץ על סלעי בזלת כמו הים, לצידו צומחים עצי תמר באגודות ממש כמו זרים, עצי קוקוס,דקלים וצמחיית נחלים עשירה.בגן מרחבי דשא מוצלים,מתקני משחקים לילדים, שעשועי מים,טיול במבוכי המעיין, מזנון עשיר, גן –חי , שירותים ומקלחות ברמה גבוהה ובמיוחד ליום העצמאות – מתנפחים במים .
ניתן למנגל במדשאות הגן – המנגל עליכם!!
שעות פתיחה : א-ו' 9:00-18:00
טלפון לבירורים : 04-6581111
מחיר:29 ₪ ( התשלום לילדים החל מגיל שלוש ).
מקוה ישראל
המועצה לשימור אתרים מקיימת ביום העצמאות (11:00) סיור מודרך במקוה ישראל.
במהלך הסיור, שיימשך כשעתיים, יבקרו המשתתפים בכל האתרים המרכזיים של בית הספר החקלאי הראשון בארץ,
כולל קבר מייסדו, קרל נטר, שדרת הדקלים המפורסמת, שער ירושלים, לידו נערכה הפגישה המפורסמת בין קיסר גרמניה
לבנימין זאב הרצל, היקב, ה"מכניקה" - הסדנה בה יוצרה מרגמת ה'דוידק'ה' המפורסמת, בית הכנסת, הפיקוס הבנגלי הייחודי ועוד.
לרגל יום הזיכרון ויום העצמאות, יושם דגש במהלך הסיור גם על חלקו של מקוה ישראל במאבק להקמת המדינה, קרבות שהתנהלו
באזור ועוד.
המחיר: 30 ש"ח לאדם. הההשתתפות בהרשמה מראש בלבד בטל. 03-5030489.
חוגגים עצמאות באתר החרמון
הכניסה חינם
אתר החרמון מזמין את תושבי ישראל, לחגוג את יום העצמאות, החג של המדינה, במקום הכי הגבוה במדינה-החרמון ולכבוד החג הכניסה חינם.
המבקרים יוכלו ליהנות מתחילתה של פריחה אביבית ייחודית לחרמון, מי שיעלה ברכבל יוכל להשתעשע בשלג שעדיין קיים בפסגת החרמון, מזחלות האקסטרים יפעלו גם הם – 30 מזחלות הגולשות במהירות מהנה של עד 40 קמ"ש ונשלטת בידי הנוסע.
לקראת החג הכשירה הנהלת החרמון גם אזור מיוחד למנגלים.
עליה ברכבל: 35 ₪ למבוגר ו- 30 ₪ לילד.
מזחלות אקסטרים: 25 ₪ למבוגר ו- 20 ₪ לילד