מרבית ערוצי הטלביזיה הערביים החשובים כגון אלג'זירה, אל ערביה ותחנות מצריות ולבנוניות ואפילו אלמנאר השייך לחיזבאללה העבירו את הודעת השופט וינוגרד בשידור חי. נציגי הערוצים הערביים בישראל הציגו בפני הצופים את עיקריו של הדו"ח וסיכום דברי פרשנות על בסיס מה שנאמר בערוצי הטלביזיה הישראלית.
ערוץ אלמנאר של חיזבאללה, לעומת זאת, ניצל את הדו"ח כדי לחזק את תביעתו "לניצחון האלוהי" על צה"ל תוך שהוא מציג "קליפים" שהוכנו מראש הלועגים לראש הממשלה, לשר הביטחון ולרמטכ"ל היוצא.
עורך היומון "אלקודס אלערבי" היוצא לאור בלונדון, הידוע בעמדתו הלאומנית הקיצונית, הקדיש מאמר מיוחד לדו"ח בו קבע שאולמרט לא נכשל אלא חיזבאללה ניצח. לדבריו צבאות ערב הסדירים הובסו ע"י ישראל כי "הוקמו כדי להפסיד" על רקע השחיתות בעולם הערבי. לעומת זאת חיזבאללה המבטא את ההתנגדות הערבית צוייד ואומן בצורה אחרת ולכן ניצח.
סגן ראש הממשלה הפלשתינית, עזאם אלאחמד מהפתת', חושש כי בעקבות פרסום דו"ח ועדת וינוגרד, תסלים ישראל את המצב ברצועת עזה. בראיון ל"קול פלשתין" אלאחמד כי ממשלת ישראל תנסה להסיט את תשומת הלב הציבורית מהדו"ח באמצעות צעד צבאי אל מול הפלשתינים.
לדברי אלאחמד, האינטרס של ראש הממשלה הישראלי אהוד אולמרט כיום הוא להפסיק את הדיון הציבורי בנושא כשליו במלחמת לבנון וזאת באמצעות הדגשת הנושא הפלשתיני. הוא הפציר בפלשתינים לאחד את השורות בכדי לעמוד בפני ההשלכות הצפויות להם כתוצאה מפרסום דו"ח וינוגרד. הוא גם המליץ למקבלי ההחלטות לבחון האם יש עוד טעם במפגשים עם בכירי ממשלת ישראל במצב הדברים הנוכחי.