שני רימוני רסס נזרקו בשתי מקומות שונים בעיר נהריה, האחד ברחוב שקד והשני ברחוב המייסדים.



ברחוב השקד נפגעה אישה אחת בגפיה באורח בינוני ופונתה לבית החולים בנהריה. ברחוב המייסדים לא התפוצץ המטען ככל הנראה בגלל כשל טכני.



מהמקום נמלט אופנוע שזוהה על ידי עדי ראייה והמשטרה ערכה חסימות באזור . מאוחר יותר היחידה המרכזית במחוז הצפוני של המשטרה עיכבה לחקירה שלושה צעירים כבני 20 החשודים במעורבות בהשלכת הרימונים.



הרימון כוון ככל הנראה לביתו של קצין משטרה בעיר המשרת ביחידת סמים של המחוז הצפוני. מהמשטרה נמסר כי לאחרונה היה הקצין מעורב באירוע כנגד עבריין מוכר בעיר. הפצועה בת 38 הינה עוברת אורח תמימה שבשל כשל כלשהו נפגעה. הרימון שלא התפוצץ ברחוב המייסדים כוון כנראה לאדם הגר במקום שקשור בהליך משפטי לדמות עבריינית.



לפני כשבעה חודשים אלמונים השליכו שני רימוני רסס לעבר בית ראש עיריית נהריה, זק'י סבג. ונזק נגרם לבית. "אף אחד לא ייאלץ אותי, גם לא באיומי רימונים, לבצע מעשים בלתי חוקיים. אני מתכוון לאפשר למשטרה למצות את החקירה, וסומך עליה כי תגיע לחקר האמת", אמר ראש העירייה לאחר המקרה.