המטבע האמריקאי המשיך את הצניחה החדה ואיבד עוד 0.5%, לרמה של 3.954 שקלים. הפעם האחרונה בה נסחר הדולר ברמה שכזו היתה באוקטובר 1998, מדובר, אפוא, בשפל של 8.5 שנים.
הבנק הפדרלי בארה"ב הודיע אמש כי החליט להותיר את הריבית ברמה של 5.25%. הבנק רמז כי אינו מתכוון לבצע שינוי בריבית בזמן הקרוב.
היום התפרסמה החלטת הריבית באירופה. השוק צופה בסבירות גבוהה כי טרישה, נגיד הבנק יכריז על השארת הריבית על כנה, לאחר פרסום ההחלטה ינאם הנגיד במסיבת העיתונאים בה ינמק את החלטתו, דבר שישפיע, על מצב השוק האירופאי. הריבית הבריטית צפויה לעלות החל מהצהריים מ-5.25% ל-5.5%, ואילו ביורו לא צפוי שינוי מ-3.75%.
באוסטרליה התפרסמו הלילה נתוני תעסוקה והצביעו על תוצאות גבוהות בהרבה מהצפי. האוסטרלי הגיב בזינוק של 0.6% והתייצב ברמות של 0.8320.