מאות תושבים מכל רחבי הארץ באו הבוקר למסע קניות בשדרות. הם פשטו על החנויות וקנו מצרכים ומכשירי חשמל. גם חבר הכנסת אריה אלדד הגיע למקום, "העסקים בשדרות נקלעו למשבר כלכלי חמור בשל התקפות הקסאמים והמצב בהטחוני, הגיע הזמן לעשות מעשה למענם".

לפני כחודש יצאה שיירה של אנשי עסקים מקומיים ממודיעין לשדרות המטרה לחזק את תושבי העיר ולערוך קניות בשדרות. בעקבות הצלחת הפרויקט פנו אזרחים רבים מכל רחבי הארץ בבקשה להצטרף ליוזמה זו.



בשיירה הצפויה היום עתידים כבר להשתתף מאות אנשים.



היוזמה למסע הקניות הנה יוזמה פרטית של אילן כהן, תושב מודיעין, בעל עסק פרטי, שביקש "לפעול למען תושבי שדרות ומצא לנכון, כבעל עסק פרטי לפעול לשיקום העסקים בשדרות".

איקי אלנר, תושב שדרות, הזמין השבוע ביומן ערוץ 7 את הציבור להשתתף במיזם. "היוזמה הזו מחויבת המציאות. הקשיים הכלכליים מול מתקפות הקסאם קשות יותר ויותר. הקניה בעיר הולכת ומתמעטת. תושבים מישובים נוספים שסביבנו היו מגיעים בעבר לקניות בעיר, אבל כעת הם כבר לא מגיעים והקושי הכלכלי חריף. זו יוזמה ברוכה וכעת אני מנסה לקדם בזאר נודד של סוחרים משדרות שיגיעו לישובים שסביב".