דני דנון, המתמודד לראשות הליכוד, פתח היום את קמפיין הבחירות שלו ברחבת הכותל בירושלים, בחלוקת סטיקרים עם הסיסמא "אסד מחכה לביבי".



דנון אומר כי חלוקת הסטיקר "אסד מחכה לביבי – דני דנון מימינך, ביבי", הינה פעולה ראשונה בשרשרת פעולות שמטרתן להדגיש כי יש צורך להציב מול נתניהו אלטרנטיבה ימנית אידיאולוגית, על מנת להחזיר את הליכוד לערכי בגין וז'בוטיניסקי ולהעמיד ליכודניק אמיתי, אמין ועקבי בעמדת הנהגה בליכוד.



ממשרדו נמסר כי במהלך הקמפיין ידגישו דנון ואנשיו את שרשרת המקרים המעידים כי נאמנותו של נתניהו לארץ ישראל ולליכוד, מוטלת בספק, ביניהם: הסכמי וואי וחברון, הנכונות לוותר על רמת הגולן כפי שנמסרה לאסד האב על ידי שליחו של נתניהו רון לאודר, הצבעותיו של נתניהו בתמיכה בתוכנית ההתנתקות ורצונו לשריין ברשימת הליכוד מקומות לפורשי קדימה.