על התפריט הלא שגרתי בעליל של "אורו ראשל"צ" הופקד, שוב, היועץ הקולינרי גיא פרץ ("השף המתלבש"), מומחה במטבח המרוקאי, שחתום על ההצלחה של "אורו גאליה". בתפריט הקיץ אפשר למצוא:
מנות ראשונות:
כמו שיפודי מוסר ים - בציפוי קראנצ' משופדים על במבוק ומונחים על תבשיל פול ירוק ומנגולד בניחוח לימוני.
חציל אנדלוסי קלוי בגריל - עם ממרח דלעת ועריסה בעיטור צימוקי וזיתים מרוקאים;
סיגר פסטייה - במלית נתחי פרגיות, אגוזים, שקדים וצימוקים בעידון קינמון, הל וג'ינג'ר על ריבת עגבניות שרי .
המנות העיקריות מממשיכות להתבסס על טאג'ין:
טאג'ין כבש וערמונים - נזיד עשיר של כתף כבש צעיר בעידון ערמונים רכים בצלצלי אשלוט שזיפים שחורים ויין קברנה משובח;
טאג'ין עוף בקינרס - קבב עוף עסיסי המתבשל באיטיות בתוספת נתחי ארטישוק רכים בניחוח לימונים, כרפס, שום וכוסברה.
טאג'ין קזבלנקה - קדירת לילה של בשר ראש וגרגרי חומוס פריכים ברוטב אדום עם שיני שום וכוסברה על מצע קוסקוס ביתי.
קינוחים מתוקים מעניינים:
מנג'רייה תפיחת שוקולד בלגי משובח בעיטור שברי אגוזים מסוכרים גלידת נוגטין ורוטב קקאו חם;
סיגר טרופי -סיגר חם ופריך במלית קרם קוקוס ואננס מונח על רוטב פירות יער.
רחוב משה בקר 16, מתחם הבילויים של ראשון לציון
טל': 03-9507085
כשרות: רבנות ראשון