על התפריט הלא שגרתי בעליל של "אורו ראשל"צ" הופקד, שוב, היועץ הקולינרי גיא פרץ ("השף המתלבש"), מומחה במטבח המרוקאי, שחתום על ההצלחה של "אורו גאליה". בתפריט הקיץ אפשר למצוא:



מנות ראשונות:


כמו שיפודי מוסר ים  - בציפוי קראנצ' משופדים על במבוק ומונחים על תבשיל פול ירוק ומנגולד בניחוח לימוני.

חציל אנדלוסי קלוי בגריל  - עם ממרח דלעת ועריסה בעיטור צימוקי וזיתים מרוקאים;

סיגר פסטייה  - במלית נתחי פרגיות, אגוזים, שקדים וצימוקים בעידון קינמון, הל וג'ינג'ר על ריבת עגבניות שרי .



המנות העיקריות מממשיכות להתבסס על טאג'ין:

טאג'ין כבש וערמונים -  נזיד עשיר של כתף כבש צעיר בעידון ערמונים רכים בצלצלי אשלוט שזיפים שחורים ויין קברנה משובח;

טאג'ין עוף בקינרס  - קבב עוף עסיסי המתבשל באיטיות בתוספת נתחי ארטישוק רכים בניחוח לימונים, כרפס, שום וכוסברה.

טאג'ין קזבלנקה  - קדירת לילה של בשר ראש וגרגרי חומוס פריכים ברוטב אדום עם שיני שום וכוסברה על מצע קוסקוס ביתי.



קינוחים מתוקים מעניינים:

מנג'רייה תפיחת שוקולד בלגי משובח בעיטור שברי אגוזים מסוכרים גלידת נוגטין ורוטב קקאו חם;

סיגר טרופי -סיגר חם ופריך במלית קרם קוקוס ואננס מונח על רוטב פירות יער.



רחוב משה בקר 16, מתחם הבילויים של ראשון לציון

טל': 03-9507085

כשרות: רבנות ראשון