נהג מכונית פרטית התנגש במשאית אחר הצהריים סמוך לכפר תבור ונהרג. בכך עלה מניין ההרוגים בתאונות דרכים במהלך השבת לחמישה. נהג המשאית ונוסע שישב לצידו נפגעו באורח קל, והם פונו לבית חולים העמק בעפולה.

ארבעת ההרוגים בתאונה שאירעה הלילה בסמוך לכניסה ליישוב יוקנעם הם בני הזוג לובה וולדימיר קבנוב, שניהם בני 47, ובנם אנדרי בן ה-22. נהג המכונית, שנהרג אף הוא בתאונה, הוא אלכסנדר סטפנוף בן 23, אחיינו של האב. הארבעה הם תושבי נתניה.

התאונה אירעה לאחר שסטפנוף בן ה-23  נסע ככל הנראה במהירות מופרזת מיקנעם לכיוון צומת התשבי, איבד שליטה על רכבו והתהפך אל תעלה בצד הכביש,ונחת עם גגו על צינור מים בקוטר של מטר. במשטרה חושדים כי נוסעי הרכב לא היו חגורים בחגורות בטיחות.

ב- 83 תאונות דרכים שאירעו ברחבי הארץ נפגעו 93 בני אדם בהם ארבעה הרוגים, פצוע קשה, שניים בינוני ו-86 במצב קל, כך נמסר מהמוקד הארצי של מד"א.