פורום "דרוזים למען ישראל" יצא בהודעת גינוי חריפה נגד הסרבנות בקרב צעירים ישראלים בכלל ובקרב צעירים דרוזים בפרט.
הפורום מגנה את פעילותו של ח"כ סעיד נפאע המסית את הצעירים נגד השירות הצבאי, שירות שתמך בו ועודד אותו המנהיג הרוחני של העדה הדרוזית השיח' אמין טריף.
יו"ר הפורום מנדי ספדי אמר בהודעתו, כי "בני העדה הדרוזית עמדו בגבורה ובעוז לצד המתיישבים היהודים הראשונים שחזרו לבנות את יישובם בארץ ישראל, והגינו יחד על הישוב מפני התוקפנות הערבית, המסורת הזו חקוקה לא רק מימי בניית הישוב היהודי אלא עוד מימי הנביא יתרו ומשה רבנו, ופעילותו של ח"כ נפאע זרה לעדה הדרוזית וראויה לכל גינוי".
"צר לנו שמר נפאע מתחנף לחברי מפלגתו הערבים בפגיעה קשה בבני עדתו, ואם הוא מחשיב את עצמו כבן העם הפלסטיני, הרי שהוא תמיד מוזמן להצטרף אליהם בעזה ולשרת תחת ממשלתו של איסמאעיל הנייה, רק שיניח למדינת ישראל ולעדה הדרוזית הגאה מעולו", מוסיף ספדי.