"פסיפיק" בלב רצועת החוף



מסתבר שעל חוף הים יש גם אפשרות ליהנות מטובה ויופייה של תל אביב וחוף ימה והן ובעיקר הפעם לארוחה כשרה וטעימה.יושבים, אל מול חוף המרינה, מתבוננים בספינות היוצאות ללב ים, עורגים על הימים בהם היו אנשי צוות ערוץ 7 יוצאים מכאן לספינת "ארץ הצבי "בימים מפוארים ( שעוד יבואו אי"ה ) ותופסים שרוח הכשרות הולכת ועולה על מפת ארצנו. מסעדה הממוקמת לחוף ימה של העיר העברית הראשונה משלבת ניחוחות איכותיים. בהחלט חוויה באווירה נינוחה ,אל מול נוף מרהיב של הים התיכון.



המסעדה "פסיפיק" הממוקמת אל מול חוף הים במלון קראון פלזה תל אביב חוגגת בימים אלו יומולדת 4 ומזמינה את כל הלקוחות ושוחרי הגורמה למסיבת יומולדת ענקית שנותנת גם לכם הזדמנות ליהנות מהספיישלים המפורסמים של המסעדה.לרגל החגיגות תוכלו ליהנות מדיל אטרקטיבי במיוחד עם ארוחה ל-4 סועדים המוגשת במלוא הכבוד וההדר במחיר אטרקטיבי של 444 ₪ בלבד (!), עם כל המנות המומלצות של "פאסיפיק" שהפכו אותה לשם דבר בתחום הגורמה הכשר.

תפריט יומולדת מיוחד: תפריט יום הולדת כולל ארבע מנות ראשונות המוגשות לשולחן,מנה עיקרית לבחירה וארבעה קינוחים המוגשים לשולחן.



גם אם יבוא זוג הוא יהנה מהתנאים ויקבל את התפריט לשנים במחיר 222 ₪. ב"פאסיפיק" 65 מקומות ישיבה, כולל לאונג' בר וחדר VIP לאירועים פרטיים ועסקיים (עד 30 איש). המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות תל אביב.

ארוחות עסקיות ב"פסיפיק"מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:30-16:30 במחיר 69 ₪ כולל חניה במלון . הארוחה העסקית כוללת מנה ראשונה ועיקרית, וקינוח בתוספת 22 ₪ בלבד.

בימי שישי בראנץ' מפנק בין השעות 12:30-16:00 במחיר 79 ש"ח לסועד.

מסעדת פסיפיק: רח' הירקון 145 תל אביב (במלון קראון פלאזה) טל. 03-5201169