"כשנכנסתי לתפקידי כשר התחבורה שיניתי את שמו של המשרד ל'משרד התחבורה והבטיחות בדרכים', מתוך כוונה שהיעד של הצלת חיים יהפוך ליעד מרכזי בפעילותנו, לצד יעדים כמו איכות חיים ופיתוח התחבורה הציבורית", אמר היום השר מופז. "אני בטוח שהיעד הזה של צמצום התאונות ב-30% הוא אפשרי, מעצם העובדה שהצבנו אותו כיעד. המאבק אינו פשוט – זה מאבק קשה מאוד נגד גופים חזקים ואינטרנסטיים. אבל אני אחראי לכך שבסופו של דבר ינצח האינטרס שלנו: הצלת חיים".
השר מופז הוסיף כי בתחילת השנה הקרובה "יוסרו הכפפות" בכל הנוגע לטיפול בנהגים עבריינים. "בינואר נוריד 130 נהגים מהכביש, על סמך גליונות ההרשעות שלהם. בנוסף נפנה לכל פסולי הרשיון שממשיכים לנהוג – מדובר במספר עצום של 50,000 נהגים. נדרוש מהם להפקיד את רשיונותיהם תוך חודש, ומי שלא יעשה זאת יטופל בחומרה".
"אסור להזניח את הגישות הקונוונציונליות למאבק בתאונות – תשתיות, חינוך, אכיפה – אבל חייבים להגיע לנהגים שהם רוצחים פוטנציאליים. מבחינתי, כל נהג הוא אדם שמחזיק אקדח טעון", אמר מופז.
בכנס השתתפו חוקרים ונציגים של גורמים מובילים בתחום התחבורה הציבורית. בין הנושאים שנדונו: מערכת התחבורה הציבורית במטרופולין חיפה, מערכות להסעת המונים במטרופולינים בישראל והרפורמה הצפויה במדיניות התעריפים. את הכנס הנחה פרופסור דורון בלשה, מהפקולטה להנדסה אזרחית וסביבתית בטכניון.