הגבלת תנועת המשאיות בכביש מס' 1 אמורה הייתה להיכנס לתוקפה בראשית שנת 2008. לפי התוכנית, הכביש אמור להסגר לתנועת משאיות מעל 10 טון, בקטע הכביש שממחלף שער הגיא ועד מחלף שורש, בין השעות 06:00 – 10:00. על פי אותה הצעה ידרשו בעלי המשאיות לנוע באותן שעות בכביש 443 - ציר מודיעין ירושלים.



מועצת המובילים והמסיעים הודיעה על התנגדותה לסגירת הכביש, כמו גם עיריית מודיעין ומועצת הישובים רעות ומכבים, שמתנגדים להסטת התנועה לעבר הישובים שכביש 443 עובר דרכם.



יו"ר מועצת המובילים והמסיעים, גבי בן הרוש, מסר בתגובה כי המועצה תמשיך לפעול נגד הצעה זו עד שתורד מסדר היום.



בהקשר לכך, פנתה מועצת המובילים והמסיעים ליו"ר הכנסת, דליה איציק, בבקשה להורות לחברי הכנסת "לרדת מעל גבם של בעלי המשאיות", ו"לחדול מלהעלות הצעות בכנסת הפוגעות בתנועה החופשית של הובלת מטענים בישראל".



לדבריהם מה שהגדיש את הסאה, הייתה הצעתו של ח"כ אפי איתם, להטיל הסגר על המשאיות במשקל 4.5 טון ומעלה, בין השעות 07:00 – 09:00. על פי הצעתו, לא תותר תנועת משאיות בכל כבישי הארץ בשעות אלה. המשמעות היא כי כ- 70 אלף נהגים יתחילו את עבודתם מדי יום בשעה 09:00. בן הרוש ביקש מיושבת ראש הכנסת לעצור את גל ההצעות שאותן הוא מכנה "אוסף של הבלים".



בעקבות ההתנגדויות מתכוון המשרד להגנת הסביבה לזמן אליו את המתנגדים לתכנית ולשקול מחדש את התכנית.