חודשיים ימים בדיוק לאחר העימותים הקשים ייפגשו ביום א' הקרוב נציגי המשטרה ותושבי פקיעין באירוע ספורטיבי גדול המאורגן על ידי "קרן ההעשרה" של הסוכנות היהודית בשיתוף משטרת ישראל, עירית פקיעין ומפעלות חינוך הפועל "כתר" ת"א. "האירוע מאורגן כאות של רצון טוב ועל מנת להפיג את המתח הקיים בין תושבי פקיעין והמשטרה בעקבות האירועים האחרונים", אומרים בסוכנות.
במסגרת האירוע יתקיים משחק כדורגל ידידותי בין קבוצות מעורבות של תושבי פקיעין ואנשי המשטרה ולאחריו משחק בהשתתפות ילדים מהישוב פקיעין וילדי קבוצת הנוער של "קרן ההעשרה" מישובי מרום גליל.
"אנו שמחים על ההזדמנות ליזום מפגש חברי וספורטיבי בישוב כמו פקיעין הידוע במרקם היחסים האיכותי בין העדות השונות שבו", אומרת רויטל לוי רונן, מנהלת קרן העשרה של הסוכנות היהודית והוסיפה "אנו רואים מטרה חשובה בפעילות הקרן לעודד מעורבות של תושבים בישובים בהם אנו פועלים, ומקוים שכר הדשא עליו יעלו כל המשתתפים יהווה את המרחב המשותף להדברות ובנית מחדש של החוסן הקהילתי בישוב".
ד"ר מאיר אורנשטיין – מנכ"ל מפעלות חינוך הפועל "כתר" ת"א אומר כי " ספורט הוא דרך מצויינת לגשר על פערים וסכסוכים. אני תקווה שפעילויות כאלו אכן יחזירו את השקט וסבלנות המאפיינת את הישוב פקיעין. המשחקים הם הוקרה לפעילות קרן ההעשרה של הסוכנות היהודית ולפועלה החשוב בקרב ישובי הצפון".
תושבי פקיעין והמשטרה לקרב ספורטיבי
חודשיים אחרי המהומות ייפגשו תושבי פקיעין והמשטרה לקרב ספורטיבי. "ספורט הוא דרך מצויינת לגשר על פערים", אומרים המארגנים.
פורסם:
עודכן: