לפני זמן קצר קבלה "הקרן למורשת הכותל המערבי" את פרס TEA היוקרתי, המכונה ה"אוסקר" של מוזיאונים ופארקים נושאיים ברחבי העולם, על תכנון וביצוע "מרכז שרשרת הדורות" ברחבת הכותל המערבי. ארגון TEA הינו ארגון הגג הבינלאומי של יוצרי מוזיאונים ופארקים נושאיים, והוא מאגד אלפי עובדי תעשיית הפארקים הנושאיים בארה"ב ובאירופה. על מרכז שרשרת הדורות.



באירוע נוצץ במעמד נספח צה"ל בוושינגטון האלוף בני גנץ, קונסול ישראל בלוס אנג'לס מר יקי דיין, מר אליאב נחליאל- מעצב מוזיאונים, מר ג'רמי לנגפורד – אמן הזכוכית , מר מרדכי (סולי) אליאב – מנכ"ל הקרן למורשת הכותל המערבי. קיבל אייל העיתונות היהודית ויו"ר ועידת הנשיאות לשעבר מר מורט צוקרמן וביתו אביגיל את הפרס בשמו של רב הכותל המערבי הרב שמואל רבינוביץ המשמש כיו"ר "הקרן למורשת הכותל המערבי" ושנכח באולם.



מר מורט צוקרמן אשר קיבל את הפרס דיבר על חשיבות המסר שיש ב"מרכז שרשרת הדורות" המבהיר את הקשר העמוק שיש לעם היהודי העתיק ביותר מעביר בשרשרת הדורות את תורת ישראל, ערכים ומוסר כשירושלים היא הבריח התיכון שמחבר את הדורות עם מסרים אלו. רב הכותל המערבי הרב שמואל רבינוביץ העניק את הזכות למר מורט צוקרמן לקבל את הפרס בהיותו התורם של הפרויקט הנפלא הזה, והינו שותף לפעולות הנפלאות המתבצעות ע"י ה"קרן למורשת הכותל המערבי" בתחומים שונים