לאחר משלוחי המנות מהשבי לחברי הכנסת והמכתבים האישיים מהחטופים, יעברו במהלך השבוע הקרוב עשרות חבריהם של שלושת החיילים החטופים - אלדד רגב, אודי גולווסר וגלעד שליט  בין בתי הקפה השונים בערים הגדולות בישראל ויבקשו מהציבור לשלוח הודעות sms למכשירי הטלפון הניידים האישיים של השרים. הפעילות הראשונה תתקיים היום בתל אביב.



החל מהשעה 11:30 בבוקר יצעדו עשרות חברים ומתנדבים של "מטה החברים למען החטופים" ברחבי תל אביב, יפשטו על בתי הקפה ברחובות המרכזיים ויחלקו מספרי טלפון אישיים של שרי הממשלה ועוזריהם. האזרחים יתבקשו לשלוח הודעות sms לטלפונים הפרטיים של השרים, ובכך להזכיר להם כי שלושה חיילים עדיין נמצאים בשבי. כל אזרח יתבקש להמשיך ולשלוח הודעות sms בכל יום מימי השבוע הקרוב על מנת לשמש תזכורת קבועה לשרים אודות החטופים. הפעילות תצא מצומת הרחובות שדרות בן ציון וקינג ג'ורג'.



שי שנקמן, חברו של החייל החטוף אלדד רגב אומר, "מטרתנו המרכזית היא להחזיר את המאבק לשחרור החטופים לידי הציבור". ביום שישי הקרוב נתחיל בפעילות ממשית בכל רחבי הארץ להחזיר את נושא החטופים לכל אזרח בישראל. אנו מקוים שהשרים יוצפו בסמסים שיוציאו אותם מהאדישות סוף-סוף.