פעם, בשנותיה הראשונות של המדינה הייתה נתניה, העיר המובילה בתיירות הפנים בארץ.לא היה קיץ שבו הירושלמים לא היו יורדים לאיזה שבוע של נופש וקיט בחופיה, בטיילותיה ובמכמניה של נתניה. חלפו שנים. העיר הוזנחה. תיירים פסקו מלפקוד אותה, הטיילות היפות לא טופחו והישראלי המטייל בחר במקומות חלופיים. מאז עברו ימים. נתניה עשתה מתיחת פנים ואחרי שנות הטרור הקשות שוב פוקדים אותה מטיילים רבים ולא פחות חשוב מכך, העיר התפתחה. טיילות מטופחות ומדיפות ריח נעים, הכל נקי, והעיקר שלל מסעדות כשרות למהדרין ומסלולי טיול .



הפעם שמים אנו פעמינו למסעדת חלבית מיוחדת בנתניה העונה לשם " בצל ירוק". אז לא. כל מי שזוכר את הלהקה הישראלית הנפלאה הזו לא לכך הכוונה אלא למסעדת דגים ופסטות חלבית וכשרה בכיכר העצמאות.



שלושה דברים מרשימים יש במסעדה: השירות אדיב ביותר, האוכל מוגש בצלחות מהודרות ובטוב טעם, המאכלים תחת ידו של מנהל המסעדה אריק "עשיתי עליה ציונית מצרפת ואני נהנה מכל רגע" משובחים, יש חניה בשפע והכל עונה על הדרישות. פסטיבל 'שף תאכל כשר ה 3' מאפשר לשומרי הכשרות להתענג על ארוחות שף משובחות במיטב המסעדות הכשרות בישראל במחירים נוחים ושווים לכל המשפחה – 79 ₪ בלבד לארוחה מלאה!



הפסטיבל יתקיים עד ה בניסן, ה 10 לאפריל. טל. בצל ירוק בנתניה 09-8628883