הסתדרות עובדי המזון והפרמצבטיקה והסתדרות מרחב העמקים חתמו השבוע על הסכם קיבוצי עם הנהלת המפעלים האזוריים פיתוח שאן בע"מ, עבור 70 עובדיה. המפעל עוסק בתחום עיבוד תוצרת חקלאית של קיבוצי עמק בית שאן.
במסגרת ההסכם, נקבע כי העובדים יקבלו תוספת שכר בשיעור של 7% לשכר המשולם לכל שעת עבודה. כמו כן, העובדים יקבלו מענק התמדה בסך 150 ₪.
עוד נקבע בהסכם כי כל העובדים בחברה המקבלים מימון לביטוח רכב, יקבלו כיסוי ביטוחי בסך 2500 ₪ לשנה. בנוסף, הוסכם כי הנהלת החברה תשתתף בעלות הטיול השנתי המאורגן על ידי ועד העובדים, בסך 850 ₪ לכל עובד שייצא לטיול.
תוקף ההסכם הוא לשנה.
המשא ומתן על ההסכם נעשה על ידי יו"ר הסתדרות מרחב העמקים, זאב ליברמן, מזכיר האיגוד המקצועי בהסתדרות בית שאן, אפי כהן צמח ויו"ר ועד העובדים, שלומי בלליטי.
יו"ר הסתדרות עובדי המזון והפרמצבטיקה, הרצל יאקה אומר היום: "הסכם זה מראה עד כמה ההסכמים הקיבוציים חשובים, בעיקר באזורי הפריפריה. העובדים קיבלו תוספות שכר למרות אי הוודאות במצב הכלכלי משק, תוך הבנה לצרכים העסקיים של המפעל".
במסגרת ההסכם, נקבע כי העובדים יקבלו תוספת שכר בשיעור של 7% לשכר המשולם לכל שעת עבודה. כמו כן, העובדים יקבלו מענק התמדה בסך 150 ₪.
עוד נקבע בהסכם כי כל העובדים בחברה המקבלים מימון לביטוח רכב, יקבלו כיסוי ביטוחי בסך 2500 ₪ לשנה. בנוסף, הוסכם כי הנהלת החברה תשתתף בעלות הטיול השנתי המאורגן על ידי ועד העובדים, בסך 850 ₪ לכל עובד שייצא לטיול.
תוקף ההסכם הוא לשנה.
המשא ומתן על ההסכם נעשה על ידי יו"ר הסתדרות מרחב העמקים, זאב ליברמן, מזכיר האיגוד המקצועי בהסתדרות בית שאן, אפי כהן צמח ויו"ר ועד העובדים, שלומי בלליטי.
יו"ר הסתדרות עובדי המזון והפרמצבטיקה, הרצל יאקה אומר היום: "הסכם זה מראה עד כמה ההסכמים הקיבוציים חשובים, בעיקר באזורי הפריפריה. העובדים קיבלו תוספות שכר למרות אי הוודאות במצב הכלכלי משק, תוך הבנה לצרכים העסקיים של המפעל".