סטודנטים מהמכללה האקדמית "חמדת הדרום" וארגון הסטונדטים הארצי, יקיימו היום (ה') בשעה 16.00 מפגן תמיכה למען גלעד שליט באנדרטת גבעת יהודה הסמוכה לקיבוץ עלומים.
הסטודנטים יפריחו לעבר עזה 669 בלונים הנושאים כרוזים "לשחרר את גלעד שליט", בערבית, באנגלית ובעברית. אביו של גלעד, נועם שליט שלח מכתב מרגש למשתתפי האירוע.
"אני קורא מכאן לפוליטיקאים ולמקבלי ההחלטות לפעול מיד להצלתו של גלעד מהשבי, שנמשך כמעט שנתיים, לפני שיהיה חס וחלילה מאוחר מדי", כתב שליט לסטודנטים.
"אין לכם את כל הזמן שבעולם", הוא האיץ בהם. "הזמן לפילפולים מלומדים, להססנות ולהתלבטויות עקרות שנמשכים כמעט שנתיים – הסתיים. יש להכריע, לקחת אחריות ומייד.
לדברי יו"ר ארגון הסטודנטים בישראל, תומר עובד: "הבלון הכחול הפך בשנים הארונות להיות סמל לחופש. בחג החירות הזה מקבל הבלון הכחול משמעות כפולה ומכופלת".
"אנחנו הסטודנטים אשר נשלחים על ידי הממשלה לחזית הקרב לא יכולים לשבת בחג חשוב וסמלי זה בחיבוק ידיים בעוד חברינו שבויים בשבי האויב האכזר. מחאתנו תמשיך ואף תתגבר עד להשבתם של הבנים לביתם!!!!", מוסיף עובד.
