בימים האחרונים פרשו חלק מחברי הכנסת מסיעת הגמלאים. חברי הכנסת אלחנן גלזר, שרה מרום-שלו ומשה שרוני החליטו להצטרף לתנועת "צדק חברתי" שהקים איש עסקים ארקדי גאידמק.
לאחר חתימת ההסכם בין גאידמק לגמלאים, רבים בכנסת מיהרו להאשים את איש העסקים שלכעורה קנה את תמיכתם של חברי הכנסת. גאידמק מצידו דוחה את הטענות הללו וטוען, כי הכל נעשה על פי הכללים המקובלים במערכת הפוליטית. יתירה מזאת, הבטיח גאידמק במועד חתימת ההסכם, כי הוא מתנגד לממן את תנועתו מכספי הציבור שמגיעים על פי החוק לחברי הכנסת.
הבוקר שוב הגיע ארקדי גאידמק למשרדי החקירות של יחיב"ל. זוהי אחת מעשרות החקירות שעבר בשנים האחרונות בחשד להלבנת הון בחשבונות בארץ. המיליארדר סבור כי עשרות הזימונים לחקירות במשטרה נובעים מרדיפה מכוונת נגדו. "כאן יושבים פקידים שמנצלים את המדים של משטרה לצרכים הפרטיים שלהם. אלה חלק מאנשי משטרה ובית המשפט העליון שכולנו מכירים אותם היטב. זוהי השיטה במטרה לשלוט במצב הקיים".