אלון דוידי, יו"ר המטה לביטחון שדרות, הכריז על מועמדותו לראשות העיר שדרות. דוידי, מהפעילים הבולטים במאבק של תושבי שדרות מול מדיניות הממשלה בדרום, החל את קמפיין הבחירות שלו היום (ג') בכנס בשדרות.
"שדרות משנה כיוון", אמר דוידי בכנס תומכים למועמדותו לראשות העיר.
דוידי, ממקימי ישיבת ההסדר וחבר הגרעין התורני בעיר, הקים לפני כשנתיים את המטה לביטחון שדרות והחל לארגן את פעילות המחאה של תושבי שדרות ועוטף עזה.
המטה לביטחון שדרות ביחד עם תושבים משדרות ארגנו עשרות הפגנות מחאה, חסימות כבישים וגם גררו את ממשלת ישראל אל כותלי בית המשפט אחרי שהממשלה הפרה את הבטחותיה למגן את בתי הספר בעיר.
דוידי סיפר היום בכנס התמיכה בשדרות שרקטות הקאסם שנחתו ליד ביתו לפני שנתיים גרמו לו לצאת לפעילויות המחאה ולהקים את המטה לביטחון שדרות. "רקטות הקאסם שנחתו בביתי, התקפות הטרור על העיר שלנו, הפגיעות החוזרות ונשנות בנו, בביטחון שלנו, בחברים ובקהילה גרמו לי להבין שאני חייב לקחת אחריות ולהתחיל להיאבק למען העיר הזאת", אמר דוידי.
דוידי אמר שהיו לו הרבה התלבטויות אם לרוץ לראשות העיר, אבל בסוף הוא החליט. לאחר התייעצויות ארוכות עם אנשים בשדרות ואחרי שיחות עם בני משפחתו, דוידי הגיע למסקנה שזה המהלך שהוא רוצה לעשות. "אני מאוד אוהב את העיר הזאת ואני מאמין שאני יכול לגרום לשינויים טובים בעיר ולהכניס רוח חדשה בשדרות", אמר דוידי.