סדרת "המותג" של הרשת הרביעית מציעה – גביעי גלידה פריכים, מתוקים וטעימים. גביעי הגלידה מיוצרים על ידי היצרן האיכותי שלנו המייצר גם את סידרת הופל הבלגי בטעמים הנימוחים בפה, שוקולד וחלבה.
לשמירת טריות ופריכות המוצר, גביעי הגלידה 30 יח', כל 10 גביעים ארוזים בשקית נפרדת וגביעי הגלידה המגולגלים, ארוזים באריזת פלסטיק קשיחה גם לשמירה על שלמות הגביע. איכות גביעי הגלידה מסדרת "המותג" תואמת את מדיניות החברה הגורסת כי כל מוצר בסדרה עונה על "כל האיכות של מותג מוביל".
גביעי גלידה מתוקים 30 יח' – מחיר לצרכן – 7.00 ₪
גביעי גלידה מגולגלים 12 יח' – מחיר לצרכן – 9.50 ₪
מחירי גביעי הגלידה מסדרת "המותג" זולים משמעותית (25% - 35%) ממחירי מוצרים בעלי איכות זהה.
גביעי הגלידה הינם תוספת למגוון רחב של מוצרים הנושאים את השם "המותג" תחת הקונספט השיווקי – הכי משתלם למשפחה !
גביעי גלידה מסידרת "המותג" ניתן להשיג ברשתות: רמי לוי שיווק השקמה, א.ב.א ויקטורי, מחסני להב, סופר דוש, מחסני השוק והיפר ח. כהן ומחסני חינם פלוס.