גבר ותינוק נפצעו באורח קל במהלך ניסיון חיסול של עבריינים בנתניה.

אלמונים רכובים על אופנוע ירו הלילה לעבר מכונית בה נסעו הגבר והתינוק ברחוב נאות גולדה בעיר. כתוצאה מהירי נפצע נהג המכונית באורח קל, והתינוק נפצע קל משברי זכוכית.

מהמשטרה נמסר כי ככל הנראה מדובר בניסיון חיסול של אחד ממקורביו של ריקו שירזי.

שני פצועי ירי במצב קל בני 24-25 הגיעו לפנות בוקר לבית החולים 'העמק' בעפולה . מהמשטרה נמסר כי ככל הנראה מדובר בסכסוך בין עבריינים וכי הפצועים מוכרים למשטרה.

עוד נמסר כי זירת הארוע טרם נמצאה וכי הפצועים אינם משתפים פעולה.

נזכיר כי ביום ראשון השבוע נסיון חיסול נוסף של בכיר בעולם התחתון שאירע בנתניה, הסתיים בפגיעה קשה בחפים מפשע. מתנקש נכנס למסעדת "אופסייד" בעיר, ריסס ביריות את יושביה ונמלט מהזירה באופנוע.

צ'רלי אבוטבול, אחיו של העבריין פליקס אבוטבול, שנרצח בפראג, שהיה ככל הנראה יעד ההתנקשות, נפצע באורח אנוש. עוד שלושה בני אדם נפצעו באירוע, ביניהם שניים באורח בינוני ואחד באורח קל. המקרה אירע לא הרחק ממסעדת בת האיכר, השייכת למשפחת אבוטבול. עדי ראייה דיווחו כי אופנוע נמלט מהמקום. אבוטבול פונה לבית החולים הלל יפה בחדרה על ידי צוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א.