על רקע התגברות הירי ביש\"ע התקיימה ביום ה\' לפנות ערב פגישה בין קציני צה\"ל לבין ראשי המנגנונים של הרש\"פ באזור שכם. בפגישה נדונו בין השאר על הקלות לאוכלוסיה הערבית ביש\"ע.
אתמול נמשכו נסיונות המחבלים לרצוח יהודים בשני צדי \"הקו הירוק\".

אמש זיהה טנק של צה\"ל שלושה מחבלים, באזור מעבר קרני, שניסו לחצות את גדר המערכת ולחדור מחבל עזה לתוך \"ישראל הקטנה\". הטנק ירה לעבר המחבלים, מן הירי נהרג אחד המחבלים, אחד נפצע, והשלישי הצליח להימלט חזרה לרצועה.

מחבלים ירו לעבר רכב שנסע באזור צומת צופים ואלפי מנשה באזור צפון-מערב השומרון. וכן לעבר כלי רכב שנסעו בצומת עזון בשומרון. לא היו נפגעים.

כתבנו קובי פינקלר דיווח כי הערבים ירו אחה\"צ לעבר כוח מג\"ב באזור גשר אלנבי בבקעת הירדן וגם לעבר מוצב צה\"ל בסמוך לישוב נווה דקלים שבגוש עציון. בשני אירועי הירי לא היו נפגעים.

סוכנות קול רינה מסרה כי מחבלים ירו על אוטובוס אגד קו 51 ועל כוח צה\"ל, כאשר נסעו בצומת זיף בהר חברון. היריות נורו מכיוון הכפר יטא. לא היו נפגעים אך האוטובוס ניזוק. הכביש המוביל ליישוב כרמל שבהר חברון נסגר לתנועה, ואילו האוטובוס פונה למוקד קריית ארבע לבדיקה.

לפנות ערב ירו המחבלים לעבר רכב שנסע בכביש עוקף יריחו, ולעבר שני כלי רכב צבאיים צפונית לרמאללה.

כתבנו קובי פינקלר דיווח כי ערבים יידו אבנים לעבר אוטובוס אגד קו 1 המסיע יהודים לתפילות בכותל. לא היו נפגעים, אולם נגרם נזק לכמה שמשות. יצוין כי ערבים השליכו אבנים פעמים אחדות בימים האחרונים לעבר אוטובוסים יהודיים באזור זה. באחד האירועים נפצעו שני ישראלים באורח קל.

בשעות הצהרים ירו המחבלים על רכב ישראלי ליד חומש שבשומרון, והשליכו בקבוקי תבערה על רכב צבאי בצומת משולש הגדוד, סמוך לטול כרם. החיילים השיבו אש.

כוח מסתערבים עצר בצהרים בסמוך לבית לחם את עלי ג\'ראשי מפקד בכוח הימי הפלשתיני. המעצר בוצע בשטח הנמצא בשליטה ביטחונית ישראלית.