חברת ''סלטי צבר'' משיקה סידרת סלטים חדשה בשם "הסלטים של דולי" פרי שיתוף פעולה חוצה גבולות עם דולי דהן מהבשלניות ששמן נישא במרוקו. הבשלנית דולי דהן החלה דרכה כמסעדנית בעיר רבאט לפני כ-20 שנה, שם למדה מאימה את סודות הבישול המרוקאי. דולי כיום בעלת חברת קייטרינג כשרה מהמפורסמות בקזבלנקה ובמרוקו כולה. המוטו של דולי הוא שסלטים אותנטיים הינם הרבה יותר מירקות חתוכים ומתכון, סלטים אותנטיים הם סלטים ממקום אותנטי הנעשים מהירקות המשובחים והמובחרים ביותר.
תהליך איתור הבשלנית עימה נוצר שיתוף הפעולה ארך למעלה משנה, כאשר משלחות של ''סלטי צבר'' יצאו למרוקו לאתר את בשלנית הסלטים האותנטיים ביותר, הטעימים ביותר. הסלטים פותחו בארץ ועברו מבחני טעימה מוקפדים עד שתאמו לטעם של הצרכן הישראלי.
חברת ''סלטי צבר'' השקיעה כ-5.5 מיליון ש''ח בפיתוח סדרת הסלטים המרוקאיים האותנטיים של דולי שיכללו בשלב הראשון חמישה סוגים: סלט פלפלים קלויים מרוקאי, סלט חציל טנזיה עם פירות יבשים, סלט חציל משווי עם טחינה מעל, סלט מטבוחה ארטישוק וחומוס סולטן עם רוטב מרוקאי מיוחד.
כשרות: היתר מכירה, הרבנות קרית גת
מחירים:
סלט פלפלים קלויים - 250 גר': 11 ש"ח
סלט חצילים עם פירות יבשים - 250 גר': 11 ש"ח
סלט חצילים עם טחינה - 250 גר': 11 ש"ח
חומוס מרוקאי - 500 גר': 14 ש"ח