חברת הכנסת אורית נוקד (עבודה) ציינה ביומן ערוץ 7 כי הפגישה היום (א') בין יו"ר מפלגתה, השר ברק, לבין יו"ר 'קדימה', השרה ציפי לבני, עסקה בסוגיות הכלכליות. "חשבנו שצריך להגדיל את תקציב הממשלה כדי שיהיה ניתן לטפל במספר סוגיות כמו הגימלאים והפריפריה. ניתן לומר דווקא עכשיו שנוכח המשבר העולמי הדברים עלולים להגיע גם אלינו, ואם ניכנס לתקופה של מיתון מפעלים יסגרו, ולכן חשוב שהממשלה תוסיף תקציבים", סבורה נוקד המציינת כי אמנם "יש גישות שונות בנושא".
באשר לתחושתה ולדיווחים על התקרבות בין הצדדים במו"מ בין 'העבודה' ל'קדימה' אומרת נוקד כי "מטבעם של משאים ומתנים יש רגעים טובים יותר ויש פחות. נדע אם הדברים צלחו במלאת ימי המו"מ או קודם לכן אם יגיעו להסכם".לדבריה מפלגת העבודה תדרוש מעורבות בהליכים המדיניים. וכן את מה שנוקד מגדירה כ"שותפות אמת", בה יתקיימו דיונים מקדימים לכל החלטה משמעותית שתובא לממשלה. היא מזכירה את ההצבעה שהתקיימה לפני כחודש על הצעת פרידמן בנושא הביקורת השיפוטית כהתנהלות בלתי מתקבלת מבחינת העבודה.
באשר ליחס למהלכי פרידמן אומרת נוקד כי אסור שיהיו מחטפים אלא עבודה תוך כדי תיאום. עם זאת היא מציינת שדרישה להדחת פרידמן והחלפתו אינה בהכרח תנאי לכניסת מפלגתה לקואליציה של לבני.
נוקד חוזרת בראיון על עמדתה לפיה חשובה המשכיות הממשלה הנוכחית בעיקר מחשש שבמקומה תוקם ממשלת ימין.