ארגון אנטישמי מאשים את המוסד הישראלי בחיסולו של מנהיג הימין הקיצוני האוסטרי יורג היידר שנהרג בשבת האחרונה בתאונת דרכים באוסטריה.

גורם במשטרה האוסטרית מסר כי היידר נהג במכוניתו במהירות מופרזת, התהפך מספר פעמים על הכביש וסבל מפצעים קשים בחזהו ובראשו.

הודעה זו של המשטרה לא מנעה מהארגון האנטישמי להפנות אצבע מאשימה לעבר ישראל ולטעון כי המוסד הישראלי חיסל את מנהיגו.

אתר אנטישמי נוסף דיווח במאמר כי למוסד הישראלי היה חשבון ארוך עם היידר ומשפחתו ולכן לא מן הנמנע שיד ישראל בדבר. באתר נכתב כי גורלם של פוליטיקאים שקראו קריאות נגד הציוניים נעלמו בנסיבות עלומות.

רק לפני שבועיים זכה היידר להישג מרשים בבחירות הכלליות שנערכו בארצו ועמדו בסימן ההתחזקות של הימין הקיצוני, שזכה ב-28 אחוזים מקולות הבוחרים. מפלגתו, האיחוד למען עתיד אוסטריה, שילשה את כוחה וזכתה ב-12 אחוזים מהקולות.