סבתא'לה בקפה יפו
מפגש חווייתי עם הסופרת סנונית בנט על ספריה סבא'לה וסבתא'לה,יתקיים ביום שלישי כ"ט תשרי 28.10 בקפה יפו הכשר. הסופרת מקיימת מפגשים רבים עם ילדים וכעת מגיעה למפגש במועדון הילדים של קפה יפו. באירוע יודגש הקשר המיוחד עם סבתא דרך הסיפור - "סבתא'לה", מוזיקה ותנועה.בזמן המפגש הילדים יוכלו ליהנות מ"תפריט לילדים" של קפה יפו הכולל: מיץ פטל, פסטה ללא רוטב, מגוון פיצות עם או בלי תוספות, עוגת שוקולד וטעמי גלידה כמו סוכריות קופצות, עדשים ושאר מתוקים.
מועדון הילדים של קפה יפו פתוח בכל ימי שלישי מהשעה 17:00.
מי שמעוניין להופיע מוזמן להודיע מראש ולשמור מקום בטלפון- 03-5181988
על מועדון הילדים של קפה יפו
בקפה יפו דואגים גם לקטנטנים ומתחילים מסורת חסרת תקדים. ביוזמה פורצת דרך פותח קפה יפו בית קפה המוקדש כולו לילדים. בימי שלישי אחר הצהריים, ילדים מוזמנים לעלות על הבמה ולהציג קטע מהרפרטואר שלהם: לשיר, לספר בדיחה, לרקוד ולבוא לידי ביטוי.
מספרת אורנה גבעון בעת המקום: "הרעיון נולד מתוך הרצון לתת לילדים להתבטא, ולהביע את מה שחבוי בעולמם הקסום והיצירתי".
כל שבוע יהיה בעל נושא ומשמעות שונה מעולם הילדים כגון חגים, אגדות ועוד. בכך יהיה עבורם ערך מוסף. כצ'ופר יקבל מי שיופיע דבר אחד שייבחר מתפריט הילדים.
קפה יפו, רח' עולי ציון 11, שוק הפשפשים, יפו. המסעדה כשרה.
שעות פתיחה א'- ה' 07:00 –24:00, ו' 07:00 עד כניסת השבת, ש' מצאת השבת עד 02:00.
טל': 03-5181988. http://www.yaffocaffe.com/