אתמול (יום ד' 22/10) פרצו האקרים לאתר של הצייר ואיש חברון ברוך נחשון, ובמקום התמונות המוצגות בו בדרך כלל, העלו הפורצים לאתר את התמונה, שהוכחה כמזויפת, של הילד מוחמד אה דורה מצומת נצרים, בליווי קריאות איסלאמיות הכתובות באנגלית http://nachshonart.com.
בראיון עם איציק נחשון, מנהל הגלריה והאתר, סיפר כי קבוצת ההאקרים החתומה על הפריצה לאתר פירסמה גם באתר האינטרנט youtube סרטון המציג לראווה את פעילותם ומתגאה בפריצה לכשלוש מאות אתרים יהודיים ברשת. בין האתרים שנפגעו על ידי אותה קבוצה נמצא גם האתר של הישוב כרמי צור.
באתר של ברוך נחשון קיימת תצוגה של עבודות האומנות היודאיקה שלו , כמו כן אפשר לרכוש דרכו את עבודותיו. בימים הקרובים אפשר יהיה לרכוש את העבודות דרך אתר http://nachshonartstore.com/.
חוות השרתים המארחת את האתר של נחשון פתחה בחקירת הנושא ובודקת מה הוא מקור הפריצה לאתר. אנשי החווה הודיעו כי תוך יומיים יעלה האתר שוב במתכונתו הרגילה.