יוסל'ה רוזנבלט, משה קוסביצקי, דוד קוסביצקי, שמחה קוסביצקי, משה גנטשוף, מרדכי הרשמן, זבולון קווארטין, לייב גלאנץ, שלום כץ, הם רק חלק מרשימת החזנים ששוחזרו, נוקו ועובדו מחדש לפרוייקט זה. לאחר כשנה וחצי של עבודה, חוגג עולם החזנות את יציאתו של הדיסק השלישי בסדרת "בימים ההם- בזמן הזה". במדור זה כבר סיקרנו עבודה דומה ומרגשת: אלבום "עוד יוסף חי" מיצירותיו של יוסל'ה רוזנבלט, ואולם המגמה חיובית וראוי להמשיך ו'להציל' עוד קטעי חזנות עתיקים ולהפוך אותם זמינים לדור ה'צעיר'.



קטעי תפילה מוכרים כמו "הנני" ו"אלוקי נשמה" של רוזנבלט, או "שומע קול בכיות" של מלבסקי, "עננו" של משה קוסביצקי, את כל אלה ועוד אפשר לשמוע בדיסק החדש ולהתענג על פעם - באווירה של היום. כעת ניתן להאזין לחזנים לייבל'ה וולדמן, יוסל'ה מנדלבאום ומשה שטרן נ"י המבצע את "עקביא" של אלתר בהקלטה נדירה משנת 1973.



גולת הכותרת בדיסק היא שלישיית החזנים המבצעת את "עד הנה" של רוזנבלט, בביצוע משולש שמעולם לא התרחש במציאות. יוסל'ה רוזנבלט מבצע את הביצוע המקורי משנת 1926, משה קוסביצקי בהקלטה משנת 1947 ושמחה קוסביצקי בהקלטה משנת 1952. כולם נאספו דיגטאלית לביצוע נדיר שנשמע כביצוע פומבי משולש, לרות שההקלטות המקוריות נעשו בזמנים שונים, בסולמות לא אחידים וללא קשר עין בין שלושת החזנים לתזמורת הפילהרמונית שמלווה את קטע החזנות.

בשנת 2003 ניסה וגם הצליח הד"ר מרדכי סובול להגשים לחובבי החזנות חלום. הוא השתמש בטכנולוגיה בתחום הסאונד הטוב בעולם, ניקה והעלים רעשים ושיחזר בכך יצירות מפורסמות מעולם החזנות. הפסנתר והאורגן שבמקור, הוחלפו בתזמורת פילהרמונית בת 90 נגנים ובמקהלה בת 50 זמרים. כך בא לעולם בשנת 2004 פרויקט הפלא "בימים ההם – בזמן הזה" החזנים מאז – התזמורת והמקהלה מהיום.