במספר קלפיות ברחבי הארץ התלוננו במהלך היום מועמדים שונים על פתקים חסרים או על פתקים שנשמטו. המועמדים טענו כמובן כי הדבר נעשה בכוונה, אך ככל הנראה מדובר בטעות.
מהומות התפתחו בעיריית רעננה סביב קריאה להצבעת פתק לבן. ראש העיר הורה לפקחי העירייה, בניגוד לחוק, להפסיק פעילות מסחרית של רשת יוגורטריות בשם "לבן", הקוראת במסגרת יום הבחירות להצביע "לבן" (כלומר לאכול בסניף הרשת).
נחום חופרי כינה זאת "הסתה" להצבעת פתק לבן, ובציר המרכזי בעיר התעוררה מהומה.
ניסיון לשיבוש הבחירות אירע בעכו כאשר מספר רעולי פנים נכנסו לשכונת גבעת התמרים בעכו וניסו לגנוב תיבת קלפי. המאבטחים במקום התעמתו איתם והקלפי הוחזרה למקומה. הם נמלטו, והמשטרה מחפשת אחריהם. ועדת הקלפי החליטה להמשיך את ההצבעה כסידרה.
כמו כן, במספר קלפיות בבית שמש ניסו נערים חרדים להצביע באמצעות תעודות זהות מזויפות. המשטרה עיכבה אותם לחקירה.