ממשרד החוץ נמסר כי למרות הדיווחים בכלי התקשורת השונים, לא שוחרר אף בן ערובה מבית חב"ד במומבאי שבהודו. מחדר המצב שהוקם במשרד החוץ נמסר לערוץ 7 כי שמונה האנשים שנראו יוצאים מבית חב"ד, הינם הודים הגרים בבניין הסמוך לבית חב"ד והם אינם חלק מבני הערובה. "לצערנו, בבית חב"ד עדיין ישנם בני ערובה".

עוד נמסר לערוץ 7 מחדר המצב, כי הקב"ט שנמצא בשטח מכחיש את הדיווח על פיצוץ שנשמע במקום, ואמר כי לא נשמע כל פיצוץ מיוחד.

נזכיר כי אמצעי התקשורת בהודו דיווחו הערב (ה') כי שמונה מתוך 20 בני הערובה המוחזקים בבית חב"ד שוחררו, וארבעה ישראלים נמצאים בין 8 המשוחררים. כמו כן, רשת "cnn-ibn" דיווחה כי פיצוץ עז נשמע בבית חב"ד.

עוד דווח הערב באמצעי התקשורת ההודים, כי חיילי הקומנדו של הודו פרצו לתוך בית נארימן, שבתוכו ממוקם בית חב"ד, ושיחררו חלק מהאנשים שנמצאים שם.

אך כאמור, משרד החוץ הישראלי מכחיש את הדיווחים הללו. לא ברור מה מצבם של החטופים שנמצאים בתוך בית חב"ד.
 
הסתיימו העימותים בטאג' מהאל ובאוברוי
 
רשת "סקיי" הבריטית דיווחה כי העימות בין כוחות הביטחון ההודים למחבלים שהתבצרו בתוך בית המלון אוברוי במומבאי שבהודו הסתיים, ו-39 בני הערובה שהיו במלון שוחררו.
 
גורמים רשמיים בהודו דיווחו כי כל המחבלים שהתבצרו בבית המלון טאג' מהאל במומבאי נהרגו על ידי כוחות הביטחון ההודים.
 
ראש פרוייקט הטרור במכון למחקרי ביטחון לאומי באוניברסיטת תל אביב, יורם שוויצר, הביע דאגה בראיון לערוץ 7 כי פיגוע כזה כמו שהתרחש בהודו, עלול לגרור אחריו שרשרת של פיגועים נוספים ברחבי הגלובוס, "כי ארגוני הטרור נוהגים בדרך כלל לחקות פיגועים שהצליחו".