ערבים ידו אבנים לעבר קבוצת נערים סמוך לבית השלום בחברון ופצעו את אחד הנערים בראשו. הנער פונה לבית החולים וארבעה נערים נוספים טופלו במקום ע"י צוות רפואי.


ערבים רגמו הבוקר באבנים קבוצת נוער של בני עקיבא בעיר חברון שעשתה דרכה מבית השלום לקריית ארבע. לא היו נפגעים באירוע.
 
מתיישבי חברון טוענים כי שוטר משמר הגבול הפיל ארצה אחרי הצהריים את רעיית ראש מועצת קריית ארבע שהייתה בדרכה מבית השלום לקריית ארבע. לא נמסר הרקע לאירוע.
 
במשטרת חברון אומרים כי במהלך השבת התעמתו צעירים יהודים עם צעירים ערבים בחברון תוך ששני הצדדים מיידים אבנים. שני שוטרי מג"ב נפצעו באורח קל.

בתגובה לאירועים קורא מטה הפעולה של בית השלום למשטרת חברון למצות את הדין עם הפורעים הערבים, לשוטר שתקף את רעיית ראש המועצה – לבוא ולהתנצל בפניה ולכלי התקשורת – לזכור שהצד התוקפן בחברון הם הערבים.