התוצאות הרשמיות בפריימריס של מפלגת העבודה פורסמו. במקום הראשון זכה השר יצחק הרצוג. הרצוג ישובץ במקום השני ברשימה לאחר יו"ר המפלגה, אהוד ברק, ששוריין. על פי התוצאות ח"כ אופיר פינס סיים שני, וח"כ אבישי ברוומן הגיע למקום השלישי. מזכ"ל המפלגה, ח"כ איתן כבל, משוריין במקום השביעי.
להלן התוצאות הסופיות ברשימה הארצית: השר יצחק הרצוג - 24,788 קולות (מקום 2 ברשימה) ח"כ אופיר פינס 24,336, ח"כ אבישי ברוורמן 22,801, ח"כ שלי יחימוביץ' 19,650, ח"כ מתן וילנאי 18,494, השר בנימין בן-אליעזר 17,912, ח"כ עמיר פרץ 16,881, השרה יולי תמיר 15,869, דניאל בן-סימון 15,338, עינת וילף 10,425. העיתונאי דניאל בן-סימון הפתיע והגיע למקום ה-11 ברשימה.
לאחר פרסום התוצאות אמר ברק "אני רוצה לברך את כל הנבחרים למפלגת העבודה, יש לנו נבחרת מנצחת, הנבחרת הטובה ביותר שיוצאת לדרך היום. נחכה ונראה את הנבחרות האחרות עם כל הטרמפיסטים ותראו שלמפלגת העבודה יש הנבחרת הטובה ביותר. חבורה עם רקורד במלחמה, במפלגות האחרות אין אף אחד שנלחם על שלטון החוק, אין אף אחד עם הבנה וניסיון בביטחון ובמדיניות".
עוד אמר "למערכת הבחירות הזו נביא איתנו את מה שמפלגת העבודה הביאה כל השנים, נביא איתנו אומץ לקבל החלטות ולבצע אותן, אנו המפלגה שממשיכה את דרכם של בן גוריון, של אשכול ושל רבין".
ברק התייחס לאפשרות שמפלגת העבודה תהיה באופוזיציה ואמר, "שואלים אותי בימים האחרונים אם נסכים להיות באופוזיציה, בוודאי שנסכים, אם זה מה שהבוחר יקבע לנו נוביל את האופוזיציה בהחלטיות ובנחישות, אך אנו נכנסים לבחירות כדי להיות מובילים בתוך מחנה שמנהיג את המדינה".
הקלפיות ב-175 אתרי ההצבעה בפריימריז למפלגת העבודה נסגרו אמש בשעה 22:00 בלילה. החל משעה זו ועד כה נספרו למעלה מ-50% מקולות הבוחרים.