עובדי מס הכנסה ימשיכו מחר, זה היום השני, בשביתה, בגיבוי הסתדרות עובדי המדינה. זאת בעקבות מבוי סתום במו"מ עם האוצר, שנמשך עד לשעה זו, באשר לתגמול עובדים למטלות חדשות ומשימות נוספות שמוטלות עליהם, לרבות היישום של מס הכנסה שלילי ובנוגע לעומס המוטל על העובדים וללא תוספת כ"א.

המחלוקת העיקרית במו"מ הייתה בין השאר בהשוואת תנאי התגמולים של עובדי המדינה לאלו של משרד הביטחון  בהתמודדות מול הפשיעה.

כזכור, בימים האחרונים, כינסו ועדי העובדים של מס הכנסה ברחבי המדינה אסיפות הסברה לעובדים.

יו"ר הסתדרות עובדי המדינה, אריאל יעקובי אמר היום עם תום המשא ומתן: "האוצר מנסה לנגוס בזכויות העובדים. אין מחלוקת אמיתית לגבי התגמול שמשרד האוצר צריך לתת ובסופו של דבר ייתן לעובדים שזכאים לקבל על פי הכללים הנהוגים בשירות המדינה. את התנאים האלה נשיג למרות שהאוצר מנהל מלחמה על גב הציבור".

יו"ר ועד עובדי מס הכנסה, טלחום פרדילוב אמר: "לצערי, אנו עומדים מול בריונות של משרד האוצר אשר נמצא באותה עמדה ולא מראה נכונות להתקדם. אי לכך, נמשיך בשביתה גם מחר".