ב"פסטה פרסטו" מעדיפים שקיפות. המטבח פתוח אל הסועדים, ומלאכת הכנת המנות מתבצעת לעיניהם. המקום מתהדר במכשיר להכנת פסטה יחיד מסוגו בארץ, המסוגל לייצר 80 ק''ג פסטה טרייה בשעה! פסטה מחיטה מלאה, מקמח דורום איכותי,
את הפסטה מכין הצוות המיומן בתנור מיוחד ''פסטה קוקר'', שם מתבשלת הפסטה בדיוק רב עד לרמת הבישול המושלמת - אל-דנטה. גם הרטבים מיוצרים במקום מידי יום ומבוססים על ירקות טריים הנחתכים מדי בוקר. 'פסטה פרסטו' שמה דגש על איכות, טריות וזריזות ההכנה. כך יוצאות מהמטבח מנות בכל 32 שניות.
תפריט המסעדה כולל פוקצ'ות, סלטי ירקות ומיני פסטות המוגשים עם בגט צרפתי, אנטיפסטי כמו באיטליה, פסטות עם מבחר רטבים על בסיס עגבניות, שמנת או שמן זית, ובהן ארביאטה, ארבע גבינות, אליו אוליו פומודורו, ועוד. האחרונה היא מנת הדגל המומלצת במיוחד וכוללת שמן זית עם עגבניות קצוצות טריות יחד עם עגבניות מיובשות. גם את הקינוחים העשירים, מייצרים במקום: טירמיסו, פנה קוטה, וסלט פירות עשיר.
התפריט העסקי מוגש בין השעות 12.00-18.00 במחיר השווה לכל נפש. המסעדה ערוכה גם לקלוט אירועים משפחתיים ועיסקיים.
כשרות: הרבנות תל אביב
כתובת: יגאל אלון 96 תל אביב
טל: 03-5613556