המאבקים ברשימת הליכוד לכנסת נמשכים, וכעת מדובר על אפשרות שדני דנון ימחק מהרשימה לכנסת, לאחר שתחקיר שנערך לגביו הוכיח כי הוא אינו עונה על הקריטריונים עליהם הוא התמודד כמועמד מטעם מחוז מישור החוף.
המועמדת שנבחרה למקום 10 ברשימת הליכוד, ד"ר לאה נס, אומרת בראיון לערוץ 7 כי היה עדיף שתהיה רשימה של מועמדים ללא מאבקים ובלי עתירות, אך היא משוכנעת שלבסוף ימצא פתרון הולם ואפילו משה פייגלין שנדחק למקום ה-36 ייכנס לכנסת.
נס סבורה שהליכוד היא מפלגה שיש בה אחדות אך לא אחידות, כך שיש מקום למגוון של דעות כולל של משה פייגלין.
לדבריה היא מתכוונת בכנסת הקרובה להתעסק בנושאים שקרובים לליבה, כמו חינוך הנוער וחיזוק התא המשפחתי, אך כמובן לכשיעלו נושאים שקשורים לתחום המדיני היא תפעל על פי השקפתה בצורה הנכונה ביותר.
בשלוש השנים האחרונות שהייתה מחוץ לכנסת השקיפה נס על מה שנעשה במדינה ולדבריה זאת היתה תקופה קשה, לראות איך ממשלת קדימה מנהלת את המדינה, כמו את מלחמת לבנון השנייה, בכישלון מוחלט.
ד"ר לאה נס שדילגה מעל חברת הכנסת הותיקה לימור לבנת, לא שוללת שיוצע לה תפקיד של שרה בממשלה הבאה, אך לדבריה זה עדיין מוקדם לדבר על חלוקת תיקים.